Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Mirec9

|
Zaslal: 01. Jún 2007 16:49 Predmet: |
|
|
Nie, nezautocil, len ukazal, kto je na podiu panom...  |
|
|
|
 |
Janulka
|
Zaslal: 05. Jún 2007 20:32 Predmet: |
|
|
najradšej by som haryho zabila!!!ja sa tam trepem len a len kôli Gladiátoru a on toto spravíí...zabic ho je máálo:-( |
|
|
|
 |
harri
|
Zaslal: 06. Jún 2007 7:02 Predmet: |
|
|
no!dobre...tak v prvom rade sa OSPRAVEDLNUJEM vsetkym ktory chceli vydiet gladiator a nevideli ho.nemal som zaujem zrusit koncert. vyjadril som tymto svoj nazor na tuto kapelu ktora mi ho vzapeti aj potvrdila tym ze sa zbalila.kludne mohli hrat dalej ale neurobili to ved PRACHY mali a to bez ROBOTY. hranie je pre nich len ROBOTA a ide im len o PENIAZE co dokazali uz v minulosti ked zmenili svoj styl na sladucky rock ktory prave vtedy zacal
frcat-ten predosli tak nesypal.z mojej strany to nebol prejav agresivity (to by som mu otlacil podrazku na xicht) ale prejav totalnej neucty k tejto kapele! ale beriem ze niekomu sa asi pacia a nemusel som byt taky horkokrvny.aj tak ale MALI HRAT DALEJ. moja rada -treba zacat chodit na ine kapely nie na tychto ....ale napryklad na HARDCOREové
no a Vidiek je u mna dost v pohode a smatanka tiez celkom ujde tak ziadny strach
takto to snad staci a komu nie tak mi moze... |
|
|
|
 |
arthur
|
Zaslal: 06. Jún 2007 7:35 Predmet: |
|
|
scasti suhlasim s harrim..
povedzme si otvorene, gladiator su blbeckovia..
pri zmienke o tejto kapele si vzdy vybavim 2 veci:
1. - hl. protagonistu v baranicke (nosil ju aj v lete)
2. - ako sa podielali na predvolebnej kampani pre nemenovanu politicku stranu
nepocuvam hardcore styl hudby, ale urcite mi je sympatickejsi ako produkcia tejto kapely a inych komercnych sracov na slovensku, ktori iba cez producenta pretlacia 'hit' do fun radia a este horsieho expres radia..
v tychto radiach to potom hraju tak 140 krat denne az kym to masa zacne pocuvat.
fuj, otrasny pristup.. _________________ .. ziadny dobry skutok nezostane nepotrestany.. |
|
|
|
 |
Machulka1

|
Zaslal: 06. Jún 2007 7:44 Predmet: |
|
|
noo tak zdravim jaaa som sa len chcela spytat ze ci sa tu neda nahodou niekde pozriet kto je momentalne prihlaseny na forum..dakujem za odpoved  |
|
|
|
 |
arthur
|
Zaslal: 06. Jún 2007 7:46 Predmet: |
|
|
Machulka1 Napísal: | noo tak zdravim jaaa som sa len chcela spytat ze ci sa tu neda nahodou niekde pozriet kto je momentalne prihlaseny na forum..dakujem za odpoved  |
tuto moznost ma iba administrator _________________ .. ziadny dobry skutok nezostane nepotrestany.. |
|
|
|
 |
Machulka1

|
Zaslal: 06. Jún 2007 7:48 Predmet: |
|
|
arthur Napísal: | Machulka1 Napísal: | noo tak zdravim jaaa som sa len chcela spytat ze ci sa tu neda nahodou niekde pozriet kto je momentalne prihlaseny na forum..dakujem za odpoved  |
tuto moznost ma iba administrator |
taaaak to je na prd ..ale ne noo ved ako ja len tak zeee ci by sa tu dalo nejako kuknut ze kto tu je ..ale tak co uz aaa dakujem za odpoved  |
|
|
|
 |
Janulka
|
Zaslal: 06. Jún 2007 9:03 Predmet: Re: ??? |
|
|
Cica Napísal: | Tak teraz ma niekto ozrejmite so situáciou. Harry zaútočil na Mika Hladkého???  |
ANO!!!  |
|
|
|
 |
Machulka2
|
Zaslal: 06. Jún 2007 9:44 Predmet: |
|
|
jeeeeeeej...ale je to tu pekneeeeeeeeeeee  |
|
|
|
 |
Machulka1

|
Zaslal: 06. Jún 2007 9:46 Predmet: |
|
|
sue Napísal: | Machulka1 Napísal: | arthur Napísal: | Machulka1 Napísal: | noo tak zdravim jaaa som sa len chcela spytat ze ci sa tu neda nahodou niekde pozriet kto je momentalne prihlaseny na forum..dakujem za odpoved  |
tuto moznost ma iba administrator |
taaaak to je na prd ..ale ne noo ved ako ja len tak zeee ci by sa tu dalo nejako kuknut ze kto tu je ..ale tak co uz aaa dakujem za odpoved  |
Príde sem niekto prvýkrát a hned sa mu všetko nepáči!!!! To je sila!!!!!  |
Ahoj Sue ..ale ved chapes ja som sa len tak pytala no co ...zabijem sa? ...jaaa som len ak ale ja hned ako tym nemyslim ze mam nieco proti veeed praveze mne sa to tu paaaaci aj forum,galeria a vsetko proste okolo tejto stranky...ved si myslite ze preco som sa sem prihlasila na to aby som vam nadavala? ..ne neee pravenaopak JA CHVALIM CELY MOSTENEC.TEAM.sk boo ako fakt ste super a vsetky tie akvie co tu robite no naozaj ako klobuk dole.Pred tym tu nic take nebyvalo ale teraz ako ste sa vy objavili a hlavne Pego noo ako fakt super ..cely Mostenec ci uz Horny alebo Dolny je vam urcite vdacny za to co pre nas robite..preto vam vyslovim jedno velke DAKUJEM!  |
|
|
|
 |
Machulka1

|
Zaslal: 06. Jún 2007 9:49 Predmet: Re: ??? |
|
|
Janulka Napísal: | Cica Napísal: | Tak teraz ma niekto ozrejmite so situáciou. Harry zaútočil na Mika Hladkého???  |
ANO!!!  |
Ale no Jankaaaa ved sa neboj nic sa mu hadam nestali teda az na to ze odisiel vco bolo fakt od veci pretoze ked i vezmes inych spevakov ktorym sa nieco taketo stalo taaak oni aspon NEODISLI! ako niekto ..ale ako inak proti Mikovi nic nemam ja len tak ze to bolo dost nefer od neho  |
|
|
|
 |
Katka

|
Zaslal: 06. Jún 2007 12:33 Predmet: Forum |
|
|
Prosim diskutujucich aby sa vyjadrovali k teme. Vsetky prispevky, ktore porusuju toto zakladne pravidlo su vymazavane. Na sukromnu debatu pouzivajte "pm" alebo chat.
Vdaka! _________________ Je vás tu ako dreva v plynovej kotolni. (P.Rosso) |
|
|
|
 |
Romanness

|
Zaslal: 06. Jún 2007 15:06 Predmet: |
|
|
Správna poznámka  |
|
|
|
 |
Dáška

|
Zaslal: 07. Jún 2007 6:31 Predmet: |
|
|
Tak mi odľahlo, keď sa Harri vyjadril, že Smatanova aj Vidiek "celkom ujdu". |
|
|
|
 |
pekar

|
Zaslal: 07. Jún 2007 9:26 Predmet: |
|
|
Dáška Napísal: | Tak mi odľahlo, keď sa Harri vyjadril, že Smatanova aj Vidiek "celkom ujdu". |
Dáška ty si to asi zle pochopila. Tým "celkom ujdu" Harry myslel že sa ani nevybalia a už nudú preč.  _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
 |
harri
|
Zaslal: 07. Jún 2007 17:44 Predmet: |
|
|
 |
|
|
|
 |
Mirec9

|
Zaslal: 07. Jún 2007 21:12 Predmet: |
|
|
Hej, Harry, pises sa Harry alebo Harri, cize Harry s tvrdym alebo Harri s mekkym  |
|
|
|
 |
mifiak

|
Zaslal: 07. Jún 2007 23:04 Predmet: |
|
|
Mirec9 Napísal: | Hej, Harry, pises sa Harry alebo Harri, cize Harry s tvrdym alebo Harri s mekkym  |
Noo, myslim, ze mne ako stvoritelovi prinalezi vykonat rozpravu...Harino sa volal nebohy Bednarech pes...Upgrade-om od toho vznikol Harri, zdrobnenina Harrinko (len pre blizkych)...budme teda jednotni a prijmime to, ako sme napriklad prijali vybrane slova v tretej triede.. |
|
|
|
 |
Mirec9

|
Zaslal: 07. Jún 2007 23:26 Predmet: |
|
|
Suhlasim, suhlasim, na Hariho si pamatam, jako keby to bolo vcera, cest jeho pamiatke... |
|
|
|
 |
sue
|
Zaslal: 08. Jún 2007 8:35 Predmet: |
|
|
Mirec9 Napísal: | Suhlasim, suhlasim, na Hariho si pamatam, jako keby to bolo vcera, cest jeho pamiatke... |
Bohužiaľ aj ja si na neho spomínam! Raz ma skoro zožral, keď ma tato ku nim poslal! ( možno to urobil naschvál)  |
|
|
|
 |