Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
XY
|
Zaslal: 05. Dec 2007 18:03 Predmet: |
|
|
akože fakt vtipné. Tak ako keď to budú robiť klasickí usporiadatelia, tak tam budú mať prístup aj normálny ľudia, tak sa pýtam popredu, až sa viem zariadiť, nie ? |
|
|
|
 |
Dáška

|
Zaslal: 05. Dec 2007 20:11 Predmet: |
|
|
Na Štefana a aj na Silvestra budú mať prístup na diskotéku všetci  _________________ Čo ma nezabije, to ma posilní. |
|
|
|
 |
ja

|
Zaslal: 06. Dec 2007 6:29 Predmet: |
|
|
XY Napísal: | akože fakt vtipné. Tak ako keď to budú robiť klasickí usporiadatelia, tak tam budú mať prístup aj normálny ľudia, tak sa pýtam popredu, až sa viem zariadiť, nie ? |
XY ty musíš byť strašne zničený/á s toho že bola akcia kde bol obmedzený prístup.... posledné tvoje príspevky sú iba o tom....  |
|
|
|
 |
pekar

|
Zaslal: 06. Dec 2007 14:47 Predmet: |
|
|
ja Napísal: | XY Napísal: | akože fakt vtipné. Tak ako keď to budú robiť klasickí usporiadatelia, tak tam budú mať prístup aj normálny ľudia, tak sa pýtam popredu, až sa viem zariadiť, nie ? |
XY ty musíš byť strašne zničený/á s toho že bola akcia kde bol obmedzený prístup.... posledné tvoje príspevky sú iba o tom....  |
DOBRE JA LEN MU/JEJ DAJ _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
 |
XY
|
Zaslal: 06. Dec 2007 16:06 Predmet: |
|
|
ako vieš, že som tam nebol? To netvrdím , len sa mi nepáčilo, že tam nemali prístup všetci, ktorí chceli. Bolo to voči nim nespravodlivé... Ako by si sa asi cítil/a, keby ťa nepustili niekam na disku? Asi by ti to nebolo príjemné, či? |
|
|
|
 |
pekar

|
Zaslal: 06. Dec 2007 16:55 Predmet: |
|
|
XY Napísal: | ako vieš, že som tam nebol? To netvrdím , len sa mi nepáčilo, že tam nemali prístup všetci, ktorí chceli. Bolo to voči nim nespravodlivé... Ako by si sa asi cítil/a, keby ťa nepustili niekam na disku? Asi by ti to nebolo príjemné, či? |
ZA 1: NEBOLA TO DISKA !!!!!!!
ZA 2: BOLA TO UZAVRETA AKCIA PRE VOPRED STANOVENY POCET LISTKOV ( KTO ZAVAHAL NESTIHOL KUPIT VSTUPENKY)
ZA 3: POUŽI HLAVU- PUSTIA TA NIEKDE NA PLES BEZ VSTUPENKY LEN PRETO ABY SI SA NEHNEVAL ??????
AK ÁNO TAK MI DAJ VEDIEŤ RAD TAM POJDEM
ZA 4: O ROK UZ BUDES STARSI TAKZE MOZNA SA DOSTANES AJ K LISTKOM
S POZDRAVOM..... _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
 |
XY
|
Zaslal: 07. Dec 2007 21:16 Predmet: |
|
|
to bol ples? Ahaa, tak potom pardon, myslel som si, že to bolo niečo ako zábava so živou hudbou, kde sa hrajú staršie pesničky, ale ples, to je fakt teda iná záležitosť...... |
|
|
|
 |
pekar

|
Zaslal: 13. Dec 2007 16:49 Predmet: |
|
|
Nikde nič o tom čo sa buje diat v mieste spoločnom.
1. Čo buje na Ščefana?
2. Čo buje na silvestra?
3.Čo je s tým plesom, chcem lístky? _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
 |
Dáška

|
Zaslal: 13. Dec 2007 20:42 Predmet: |
|
|
Nebuď taký nedočkavý... všetky informácie sa dozvieš. Program na Štefana bude, na Silvestra tiež a ples je 12. januára. _________________ Čo ma nezabije, to ma posilní. |
|
|
|
 |
pekar

|
Zaslal: 14. Dec 2007 9:02 Predmet: |
|
|
No len aby sa nestalo šup-šup aje po lístkoch.
Jak dožijem tak chcem tam ísť. _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
 |
Mirec

|
Zaslal: 08. Jan 2008 15:05 Predmet: |
|
|
Inak ta podlaha je pekne zadr...a tak kto ma chuť a dobrý tvrdý ryžák tak nam može ist pomoct este nevieme kedy ale musi to byt pred plesom |
|
|
|
 |
pekar

|
Zaslal: 29. Jan 2008 11:48 Predmet: |
|
|
Bude rozvoniavat po kulturáku praženica tento víkend alebo nie????
Kto vie--------------odpovie. _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
 |
Mirec

|
Zaslal: 29. Jan 2008 21:18 Predmet: |
|
|
Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, bývalý tustý chalan, ten čo spal pri polárnom kruhu, vícaz Pekarvovho Kubína, ten, čo písal o lieku na morskú nemoc do PBN /Špuliak ml./(Jozef)
Že vraj bude zábava. |
|
|
|
 |
pekarka 24
|
Zaslal: 30. Jan 2008 13:55 Predmet: |
|
|
no tak zábava bude na 100 percent už sa to vybavuje..len dúfajme že sa tam aj po náročnom behaní po dedine dostaneme v plnom počte..nie ako každy rok nás niekto na hornom konci opustí a ešte sú aj patalie s nim.  |
|
|
|
 |
pekarka 24
|
Zaslal: 30. Jan 2008 13:56 Predmet: |
|
|
a ešte som zabudla odkaz pre dj ...picha..picho opráš cdčká lebo jak tam daš tie tvoje hitparadofky tak neviem neviem..  |
|
|
|
 |
pekar

|
Zaslal: 30. Jan 2008 15:38 Predmet: |
|
|
Hrá Picho to vieme.
Ale bude hrat aj Úžas či nie????? _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
 |
sue
|
Zaslal: 30. Jan 2008 16:13 Predmet: |
|
|
pekar Napísal: | Hrá Picho to vieme.
Ale bude hrat aj Úžas či nie????? |
Už asi nie  _________________ Nikdy nebolo tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie! |
|
|
|
 |
pekar

|
Zaslal: 30. Jan 2008 17:14 Predmet: |
|
|
Aspon tak ako na silvestra, čo ty na to. _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
 |
sue
|
Zaslal: 30. Jan 2008 17:35 Predmet: |
|
|
pekar Napísal: | Aspon tak ako na silvestra, čo ty na to. |
Tak s tým súhlasím!!!!!!!!  _________________ Nikdy nebolo tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie! |
|
|
|
 |
pekar

|
Zaslal: 23. Apr 2008 17:51 Predmet: |
|
|
1. mája sviatok práce čiže si ho spríjemníme prácou teda malovaním kulturáku. najprv by ma však zajímalo niekoľko skutočností:
1: jakej buje farby (nie 1. máj ale kulturák)
2: kolko ščeblíkový rebrík si mám doniesť, lebo na monterkách nemám moc hlboké vačky tak až sa mi tam zmestí
3: je ten čas začiatku naozaj dobrý kedže pol hodinu predtým sa budeme vracat zo stavania májov
4: spravíme z toho malovanie=robota alebo malovanie=akcia
5: doniesť nejaké "šťetky" z Blavy
Čakám na odpoveď _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
 |