Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Dáška
|
Zaslal: 09. Nov 2006 7:49 Predmet: Kto pôjde? |
|
|
Zháňam ľudí, ktorí by išli so mnou darovať krv posledný alebo predposledný novembrový týždeň.
Odvážlivci, hláste sa. |
|
|
|
|
Anonymný
|
Zaslal: 11. Nov 2006 21:16 Predmet: |
|
|
Daska, ja by som s tebou rada isla ale ja chodim darovat do BA poctivo kazde 4 mesiace a bola som minuly tyzden. Takze by som mohla iba ako doprovod, kedze moze sa darovat az po 4 mesiacoch. Ak pojdes prvy krat, len sa neboj, nemas sa coho, i ked to trosku boli, ten pocit ze si niekomu pomohla stoji za to. Aspon u mna. Je to super. Pa[/b] |
|
|
|
|
Dáška
|
Zaslal: 12. Nov 2006 9:39 Predmet: |
|
|
Ďakujem za povzbudenie, ale ja už som párkrát bola darovať krv. Zháňam len nejaké nové dobré duše.
No tak, ľudia, hláste sa. Žiaden strach, je to úplne v pohode. Keď odpadnete, nevadí. Veď budete v nemocnici. |
|
|
|
|
Mirec9
|
Zaslal: 13. Nov 2006 18:43 Predmet: |
|
|
Cooo? Darovat krv? A kto vyrype? Suto? Lebo tak to skoro vzdy dopadne na diske. Alebo usino |
|
|
|
|
Dáška
|
Zaslal: 13. Nov 2006 19:02 Predmet: |
|
|
Miro, jediný, kto tu rýpe, si ty. To je vážna vec. Ale ty všetko obrátiš na srandu. |
|
|
|
|
Mirec9
|
Zaslal: 14. Nov 2006 17:33 Predmet: |
|
|
Ja viem, ze to je vazna vec. Ale povedzme si uprimne, je tu niekto, kto by chcel, aby dostal krv odo mna? Asi nie. Ja by som tiez nechcel. Hihi. Jedine od Dasky. |
|
|
|
|
Mirec9
|
Zaslal: 14. Nov 2006 17:38 Predmet: |
|
|
Iny kompliment.. |
|
|
|
|
Dáška
|
Zaslal: 20. Nov 2006 18:34 Predmet: |
|
|
Ľudia, nebuďte takí zbabelí. |
|
|
|
|
Pago
|
Zaslal: 22. Nov 2006 16:38 Predmet: |
|
|
Mno ja by som aj siel len asi ete za 1:Nemozem a za 2:By ma tam asi vystrelo ked zbadam tu krv |
|
|
|
|
Cica
|
Zaslal: 24. Nov 2006 23:20 Predmet: |
|
|
Ja by som hneď bežala, len nebyť tej toxoplazmózy (choroba z mačiek kto by čakal taký paradox) _________________ Martina Bednárová |
|
|
|
|
KUBKO205
|
Zaslal: 27. Nov 2006 17:59 Predmet: Darovať či nedarovať??? |
|
|
Ja by som podaroval len ešte nemôžem, ale ak máš doma kondvičku tak prídi ja Ti trochen odpustim a možeš to tam anonymne doniest... |
|
|
|
|
Mirec
|
Zaslal: 29. Nov 2006 14:00 Predmet: |
|
|
Keď budem mať na to roky a nebudem zbabelý tak pojdem potom mi daj Daska vedieť (tak za 5 mesiacov)
|
|
|
|
|
pego Site Admin
|
Zaslal: 26. Mar 2007 18:59 Predmet: Super nápad |
|
|
Myslím že by som mal a aj ostatní by sme mali túto akciu nejak podporiť a konečne dotiahnuť do konca ....(Dáška ospravedlňujem sa že reagujem až teraz) ...Takže vyzývam VMČ, DHZ, Moštenec.sk TEAM, a všetkých občanov ktorí majú záujem podporiť tento Dáškin nápad aby reagovali .... .... čoskoro napíšem termín kedy by sme mohli hromadne darovať krv ...
Dáška rátaj so mnou! _________________ - Nič a nik nieje dokonalý, stále je čo zdokonalovať!... Každý by sa mal snažiť urobiť všetko preto, aby bol on sám a svet okolo neho dokonalejší!... |
|
|
|
|
Dáška
|
Zaslal: 27. Mar 2007 8:10 Predmet: |
|
|
Ak sa ešte stále neviete rozhodnúť, či chcete a hlavne môžete darovať krv, pozrite si stránku www.darujkrv.sk alebo stránku červeného kríža www.redcross.sk . Získate tam všetky potrebné info o podmienkach a priebehu darovania krvi. |
|
|
|
|
sue
|
Zaslal: 28. Mar 2007 8:56 Predmet: Re: Super nápad |
|
|
pego Napísal: | Myslím že by som mal a aj ostatní by sme mali túto akciu nejak podporiť a konečne dotiahnuť do konca ....(Dáška ospravedlňujem sa že reagujem až teraz) ...Takže vyzývam VMČ, DHZ, Moštenec.sk TEAM, a všetkých občanov ktorí majú záujem podporiť tento Dáškin nápad aby reagovali .... .... čoskoro napíšem termín kedy by sme mohli hromadne darovať krv ...
Dáška rátaj so mnou! |
Jasné zapojte sa všetci.
Avšak musím vás sklamať ja nemôžem darovať krv, pretože pri poslednej návšteve u svojho obvodného lekára mi zistili, že mám iba 4,5 l krvi. Musím šetriť na horšie časy
A všetkých vás obdivujem dajte vedieť kedy ta pôjdete aby som si vás prišla odfotiť -určite sa bude na čo pozerať |
|
|
|
|
infolinka
|
Zaslal: 13. Jún 2007 12:21 Predmet: Re: Kto pôjde? |
|
|
Dáška Napísal: | Zháňam ľudí, ktorí by išli so mnou darovať krv posledný alebo predposledný novembrový týždeň.
Odvážlivci, hláste sa. |
ktory? posledny. ok. idem. |
|
|
|
|
Dáška
|
Zaslal: 27. Jan 2008 21:00 Predmet: |
|
|
Valentínska kvapka krvi 2008 (14. februára až 7. marca 2008)
Bolo by celkom zaujímavé, keby sme sa dohodli viacerí a išli spoločne urobiť dobrú vec. Kto má záujem _________________ Čo ma nezabije, to ma posilní. |
|
|
|
|
Cica
|
Zaslal: 01. Feb 2008 10:43 Predmet: |
|
|
Počuj, Dada, ale tam je určitý váhový limit, musíš mať min 50 kg, ak si dobre pamätám ... Teba nevezmú
PS: Vieš, čo pijem _________________ Martina Bednárová |
|
|
|
|
Dáška
|
Zaslal: 01. Feb 2008 12:34 Predmet: |
|
|
Toho sa báť nemusíš, že mám pod 50 kg.. obzvlášť nie po Vianociach _________________ Čo ma nezabije, to ma posilní. |
|
|
|
|
Mirec
|
Zaslal: 03. Feb 2008 13:19 Predmet: |
|
|
Aj ja pôjdem len musíme ešte niekoho zvábiť až tam necháme aspoň 10 l galón krvi, tak ľudia kto chce ísť snami nech píše, dohodneme sa kedy presne pôjdeme. |
|
|
|
|