Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Dáška

|
Zaslal: 14. Okt 2006 11:39 Predmet: |
|
|
Myslím, že je dobré, keď sa stránka bude postupne rozrastať. Ešte treba "donútiť" ľudí, aby sem chodili a prípadne, aby sa zapájali do fóra. |
|
|
|
 |
zelmira
|
Zaslal: 14. Okt 2006 17:21 Predmet: |
|
|
Oceňujem novinky na stránke. Páči sa mi to, len chcem upozorniť na takú maličkosť. Bolo by to treba aj gramaticky skontrolovať, aby to bolo na úrovni. Však "máme na to lidi".  |
|
|
|
 |
Minddo

|
Zaslal: 17. Okt 2006 20:21 Predmet: |
|
|
Jaaaj ta disko v style 90-tych to sa mi paci, uz teraz sa tesim ako maly chalan! Tak toto bol skvely napad! |
|
|
|
 |
Anonymný
|
Zaslal: 20. Okt 2006 13:34 Predmet: |
|
|
Kto bude predavat vstupenky |
|
|
|
 |
Dáška

|
Zaslal: 29. Okt 2006 17:59 Predmet: |
|
|
Všimli ste si, že na tejto stránke je zaregistrovaných 97 ľudí? Nezdá sa vám to čudné? A väčšina z nich neprispela do fóra ani raz. |
|
|
|
 |
Mirec9

|
Zaslal: 29. Okt 2006 22:46 Predmet: |
|
|
Dáška Napísal: | Všimli ste si, že na tejto stránke je zaregistrovaných 97 ľudí? Nezdá sa vám to čudné? A väčšina z nich neprispela do fóra ani raz. |
Vsimli a dobre si pozri tie nicky. Myslim si, ze jedna osoba ma obrovsku radost z toho, ako sa tu tak 3x za den zaregistruje. super zabava... juuuj ci by som ho vyfliaskal.  |
|
|
|
 |
Katka

|
Zaslal: 30. Okt 2006 8:01 Predmet: |
|
|
Mirec9 Napísal: | Dáška Napísal: | Všimli ste si, že na tejto stránke je zaregistrovaných 97 ľudí? Nezdá sa vám to čudné? A väčšina z nich neprispela do fóra ani raz. |
Vsimli a dobre si pozri tie nicky. Myslim si, ze jedna osoba ma obrovsku radost z toho, ako sa tu tak 3x za den zaregistruje. super zabava... juuuj ci by som ho vyfliaskal.  |
Skroťte spravodlivý hnev Nejde o osobu, ale o stroj... Chyba je v slabšom zabezpečení fóra proti takýmto votrelcom. _________________ Je vás tu ako dreva v plynovej kotolni. (P.Rosso) |
|
|
|
 |
Katka

|
Zaslal: 30. Okt 2006 10:51 Predmet: |
|
|
Tak, všetkých nepovolaných umelovytvorených užívateľov (celkovo 55 ks) som odoslala do virtuálneho pekla!
(...ak som v tej rýchlosti zrušila aj nejakého reálneho užívateľa, nech je mi odpustené ) _________________ Je vás tu ako dreva v plynovej kotolni. (P.Rosso) |
|
|
|
 |
Dáška

|
Zaslal: 30. Okt 2006 20:46 Predmet: |
|
|
Boh ti žehnaj |
|
|
|
 |
mifiak

|
Zaslal: 30. Okt 2006 22:28 Predmet: |
|
|
Katka Napísal: | Tak, všetkých nepovolaných umelovytvorených užívateľov (celkovo 55 ks) som odoslala do virtuálneho pekla!
(...ak som v tej rýchlosti zrušila aj nejakého reálneho užívateľa, nech je mi odpustené ) |
preco sa mi neda prihlasit? |
|
|
|
 |
Katka

|
Zaslal: 31. Okt 2006 8:10 Predmet: |
|
|
mifiak Napísal: | preco sa mi neda prihlasit? |
Dočerta! Ty si ešte tu  _________________ Je vás tu ako dreva v plynovej kotolni. (P.Rosso) |
|
|
|
 |
Katka

|
Zaslal: 23. Máj 2008 9:41 Predmet: Fotogaléria |
|
|
Do albumu Moštenec a okolie pribudli nové fotografie. Pozrieť si ich môžete tu. Ak máte ďalšie zaujímavé obrázky, ktorými sa chcete pochváliť, pošlite ich na katka@mostenec.sk. Ďakujeme  _________________ Je vás tu ako dreva v plynovej kotolni. (P.Rosso) |
|
|
|
 |
KUBKO205

|
Zaslal: 31. Máj 2008 17:53 Predmet: ... |
|
|
Kurňa, ale tu sa už najmenej týžden nič nepohlo... Hmmm nuda furt... |
|
|
|
 |
Lucc3
|
Zaslal: 31. Máj 2008 23:34 Predmet: |
|
|
No je to tak ze v poslednom case sa tu veru nic nedeje... hlavne nejak nam ten mostenec zarasta aj od tej travy tu... ved len kuknice smerom od ihriska do dediny... pomaly ta trava bude vacsia nez ja... trebalo by s tym nieco robit...AKOSIKA SA TU NIC NEHYBE.... |
|
|
|
 |
Katka

|
Zaslal: 21. Aug 2008 10:05 Predmet: Maco |
|
|
Je pravda, že sa v okolí Moštenca potuluje medveď?
Videl ho niekto? Mladý/starý? Veľké zuby?
Chodí ešte niekto na hríby?  _________________ Je vás tu ako dreva v plynovej kotolni. (P.Rosso) |
|
|
|
 |
Dáška

|
Zaslal: 21. Aug 2008 19:51 Predmet: |
|
|
Pravda to je! Videli ho medzi začiatkom HM a futbalovým ihriskom. _________________ Čo ma nezabije, to ma posilní. |
|
|
|
 |
KUBKO205

|
Zaslal: 22. Aug 2008 10:45 Predmet: Diščo |
|
|
Kto robí poslednú prázdninovú Diščo? Alebo bude vôbec? |
|
|
|
 |
Janulka
|
Zaslal: 25. Aug 2008 12:08 Predmet: |
|
|
no too by som aj ja rada vedela:) |
|
|
|
 |
pekar

|
Zaslal: 03. Sep 2008 16:30 Predmet: Re: Maco |
|
|
Katka Napísal: | Je pravda, že sa v okolí Moštenca potuluje medveď?
Videl ho niekto? Mladý/starý? Veľké zuby?
Chodí ešte niekto na hríby?  |
Poskytujem info zatial iba z druhej ruky. Akonáhle budem mat potvrdené že to tak bolo, upovedomím širokú verejnosť.
Otec bol aj s Garrim st. na polovačke a v aute mali jablká pre zver čo im vysypú ked pojdu domov z posedov. Jak tak sedia tak si sedia a zrazu buchoty, škrábanie a hartuch. Milý macko premilený sa pokúšal dostať do auta na sladkú odmenu. Stalo sa to za kopcom pri jaskynách.
čakám tel od otca, či to tak bolo.
S pozdravom BRUM-BRUM sa lúči......(čítaj podis) _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
 |
Katka

|
|
|
|
 |