Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
pekar

|
Zaslal: 04. Sep 2008 20:09 Predmet: |
|
|
Upresňujem info o medvedovi. Bolo to tak jak som napisal akurat sa to stalo na Vrchbokoch a nie pri jaskynách. Čiže macko milý premilený bol bližšie k dedine.
Pozor teda ak pojdete na hriby. _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
 |
Dáška

|
Zaslal: 05. Sep 2008 13:55 Predmet: Re: z lietadla |
|
|
Tak tomu hovorím sila.... _________________ Čo ma nezabije, to ma posilní. |
|
|
|
 |
peter38
|
Zaslal: 11. Sep 2008 10:57 Predmet: hattrick |
|
|
Kto je majitelom timu Serif Mostenec v Hattricku? |
|
|
|
 |
Mirec

|
Zaslal: 15. Sep 2008 10:08 Predmet: |
|
|
Prečo sa tu nist nedeje?  |
|
|
|
 |
pekar

|
Zaslal: 15. Sep 2008 17:43 Predmet: |
|
|
Zatial len tak orientačne:
- pravdepodobne 15.novembera by mala byt tohoročná oldies 90-roky party
-zatal je to v štádiu ústnych príprav
-bude to presne take isté ako minuly rok len celkom iné
-vstupeniek bude zase limit, budu drahšie ale zase bude viac v ich cene
-a pri vačšom odbere možnost nachystania stolov pre skupinu
zatial šetko _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
 |
sue
|
Zaslal: 18. Sep 2008 21:35 Predmet: |
|
|
Aká kapela bude hrať na akcii? _________________ Nikdy nebolo tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie! |
|
|
|
 |
pekar

|
Zaslal: 22. Sep 2008 13:34 Predmet: |
|
|
Bude to 8. novembra a hrat budú Šipkovci SONG ( tí čo aj minule nakolko sme boli spokojni a ludia tiež)
Ak chce niekto venovať do tomboly niečo aby sa iní potešili tak nech sa páči. Kto venuje tombolu bude mať polovičnú cenu vstupenky (ak teda ešte nejaké sú)
Može to byť hocičo od bukových pilín cez práčku ROMO až po poplatkový odstrel termitov v Amazonskom pralese. _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
 |
mifiak

|
Zaslal: 22. Sep 2008 19:40 Predmet: |
|
|
Nevie niekto co sa stavia pri Skalicach..zeby nejaky vykryvac?? |
|
|
|
 |
Dáška

|
Zaslal: 25. Sep 2008 8:30 Predmet: |
|
|
Nejaká disco v blízkej dobe sa nekoná??? _________________ Čo ma nezabije, to ma posilní. |
|
|
|
 |
sue
|
Zaslal: 25. Sep 2008 12:05 Predmet: |
|
|
V sobotu je discoshow!!!! Videla som plagat!!!!! _________________ Nikdy nebolo tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie! |
|
|
|
 |
Dáška

|
Zaslal: 25. Sep 2008 18:35 Predmet: |
|
|
Supeeeer _________________ Čo ma nezabije, to ma posilní. |
|
|
|
 |
vikkulea
|
Zaslal: 27. Sep 2008 3:48 Predmet: |
|
|
lubim ta velmi
mult mult
pupik
te iubesc _________________ hmmm |
|
|
|
 |
pekar

|
Zaslal: 29. Sep 2008 15:50 Predmet: |
|
|
Nemenovaní bratia z dolneho, jak sa mate po diske??? Mamka musela mat radosť a tí čo upratovali kulturák tiež, či??? _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
 |
Romanness

|
Zaslal: 29. Sep 2008 17:52 Predmet: |
|
|
pekar Napísal: | Nemenovaní bratia z dolneho, jak sa mate po diske??? Mamka musela mat radosť a tí čo upratovali kulturák tiež, či??? | No comment, , mama chvála Bohu o ničom nevie, kokos ale keď som sa zobudil tak som si povedal dosť...odtial-potial... _________________ Kto chce hľadá spôsob, kto nechce hľadá dôvod... |
|
|
|
 |
Dáška

|
Zaslal: 29. Sep 2008 18:11 Predmet: |
|
|
Zase som niečo zmeškala???? _________________ Čo ma nezabije, to ma posilní. |
|
|
|
 |
Romanness

|
Zaslal: 29. Sep 2008 20:43 Predmet: |
|
|
Ani nie....... _________________ Kto chce hľadá spôsob, kto nechce hľadá dôvod... |
|
|
|
 |
Dáška

|
Zaslal: 30. Sep 2008 8:13 Predmet: |
|
|
Prečo mám dojem, že áno? _________________ Čo ma nezabije, to ma posilní. |
|
|
|
 |
pekar

|
Zaslal: 30. Sep 2008 14:22 Predmet: |
|
|
Romanness Napísal: | No comment, , mama chvála Bohu o ničom nevie, kokos ale keď som sa zobudil tak som si povedal dosť...odtial-potial... |
Odtial-potial ???????????????
Chcem to videť kamaráde z Dolného. Už aby bola dalšia len sa obavam že to buje až katarínska _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
 |
vikkulea
|
Zaslal: 01. Okt 2008 2:41 Predmet: |
|
|
pekar Napísal: | Romanness Napísal: | No comment, , mama chvála Bohu o ničom nevie, kokos ale keď som sa zobudil tak som si povedal dosť...odtial-potial... |
Odtial-potial ???????????????
Chcem to videť kamaráde z Dolného. Už aby bola dalšia len sa obavam že to buje až katarínska |
i understand nothing but any way i love you pekar.....and i miss you a lot....and i dont care if someone think bad about me........lubim ta velmi _________________ hmmm |
|
|
|
 |
infolinka
|
Zaslal: 02. Okt 2008 13:03 Predmet: |
|
|
mifiak Napísal: | Nevie niekto co sa stavia pri Skalicach..zeby nejaky vykryvac?? |
vykryvac je len jeden |
|
|
|
 |