moštenec.sk
 FAQFAQ    HľadaťHľadať    Zoznam užívateľovZoznam užívateľov    RegistráciaRegistrácia   NastaveniaNastavenia   PrihláseniePrihlásenie 

Futbal

 
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    moštenec.sk -> Dianie v Moštenci
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
yntelygent



Bydlisko: PB - dočasne

PríspevokZaslal: 15. Jan 2007 19:57    Predmet: Futbal Odpovedať s citátom

No teda - keď som sa už zaregistruval - kedysi bývalo dobrým zvykom po nedeliach futbal hrávať - potom mamona (aj v mojej famílii) spôsobila, že z ihriska sa na určitú dobu stalo družstevné pole a pasienok. Nerozmýšlali ste nad tým zasa založiť oddiel????? .....
Nemusíte písať všetci ....
_________________
Získať ženu je rozhodne ľahšie, ako sa jej zbaviť.
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Mirec



Bydlisko: H.M

PríspevokZaslal: 18. Jan 2007 10:58    Predmet: Odpovedať s citátom

Aj keby sme zalozili nejaky team tak nie je kde hravať Twisted Evil
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
NORDICK



Bydlisko: Horny Mostenec

PríspevokZaslal: 19. Jan 2007 9:46    Predmet: Odpovedať s citátom

A este jeden detail, kde chcete zohnat financie, hracov, celu skalu organizacnych pracovnikov, trenera,... ???

A zaklad je: nemame ihrisko!!!!
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
djsopo



Bydlisko: Horny mostenec

PríspevokZaslal: 20. Jan 2007 19:26    Predmet: Odpovedať s citátom

mato vsetko sa da aj trenovat bez trenera ako napr v podmanine a inak Futbalovy klub TJ HORNY MOSTENEC nikdy nezanikol len neni ucastnikom ziadnej suuutaze !!! najvacsi problemom je ze nemame Pľac Financie a ochotu ludi z tejto Dzedziny podporovat sport a kulturu a obetovat aj nejaky ten meter pozemku pre ihrisko.Naopak "kazdy" chce za to veelke peniaze.Som zvedavy kde sa budu ich deti vnucata a pravnucata hrat ked tu nebude ihrisko a ani miesto na hranie!!!Ved v tejto dzdzine je tolko nadejnych mladych hracov ktory by chceli ale nemozu hraaavat.Ako priklad uvediem turnaje ktore sa uskutocnili na ihriskupocas tohto leta kolko tam bolo futbalistov len z mostenca a kolko mladsich ako som ja ved im bude patrit buducnost.Takze apelujem na nasho starostu a vybor aby sa aspon trocha posnazili a ozivili tu krasnu tradiciu nedelnajsieho odreagovania sa na ihrisku.Ved si to priznajme ked sme boli mali kam viedli nase kroky v nedelu poobede??no na hrisko.Kolko ludi sa chodilo pozerat a povzbudzovat Moštenské družstvo.stretavcali sa tam kamarati fanusikovia,rodicia povzbudzovali svojich synov a drzali im palce!!! NEVIEM AKO VAAAM ALE MNE OSOBNE TAKATO NEDELA VELMI CHYBA CHCEL BY SOM ABY SA MOJI RODICIA MOHLI IST POZRIET AKO HRAM ZA MOSTENEC A RADSEJ BY SOM HRAL TU AKO NIEKDE INDE AJ KED JE TAM DOBRA PARTIA ALE PREDSA DOMA JE DOMA TAK DUFAM ZE SA DOZIJEM TOHO ABY SOM SI ASPON JEDEN JEDINY ZAPAS ZAHRAL ZA MOSTENEC.
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
xyz
Anonymný



PríspevokZaslal: 24. Jan 2007 6:55    Predmet: Odpovedať s citátom

Za Mostenec mozes hrat kolko chces. Len problem je v tom, ze iba v nejakom futbalovom manazerovi Very Happy.

Je jasne, ze vsetko zacina a konci pri ihrisku. Keby bolo keby a keby nejake bolo, nasli by sa i peniaze, dokonca i dresy a takisto hraci. Ved kolko z nich hra alebo hravalo za okolite kluby? Problem je len v tom, ze NIET KDE. Nebol by problem zalozit muzstvo, alebo znovuvzkriesit TJ Tatran Mostenec a hrat jednu ci maximalne dve sezomy mimo Mostencov, ale co potom? Ved to nikoho uz nebude bavit nedelu co nedelu dochadzat, bez ohladu na to, ci by bolo vo vyzrebovani, ze sa hra doma alebo vonku. Da sa to nejaky cas, mozno ten rok-dva, ale ked je perspektiva, ze casom ihrisko bude a bude sa hrat doma. Lenze je takato perspektiva? Objektivne povedane NIE... A tym sa vsetko zacina i konci, bohuzial Sad
ja
Anonymný



PríspevokZaslal: 24. Jan 2007 11:58    Predmet: Odpovedať s citátom

Milackovia, ked ihrisko bolo, tak ho x rokov mali vsetci v pi*i a ked uz nie je zrazu vsetkym chyba. Mat tak vase problemy... Si myslite, ze je niekto na vas zvedavy? Shocked Rodicia nech sa idu pozriet tam kde hrate a tym padom nie je co riesit.
djsopo



Bydlisko: Horny mostenec

PríspevokZaslal: 01. Feb 2007 20:44    Predmet: Odpovedať s citátom

No to sa sice da hrat 1-2 sezony niekde vonku ale je tu maly problem stoji to velke peniaze! Neviem ak by sa to tu nahodou rozhybalo ci by sponzori alebo sami futbalisti davali peniaze na cestu aby mohli hravat futbal nikde inde! A neskoncilo by sa to dobre (vid.B&B Sverepec) ten tiez ako skoncil ono by sa dalo ziskat povodne ihrisko spat, rozsirit ho a zalozit team ale to chce ludi chut ochotu sa dohodnut a hlavne peniaze!!!

No a na to ze ked bolo ihrisko nikto sa o to nezaujimal a ked neni tak placeme! Sice neviem kto si a ci si z mostenca ale v tej dobe ked u nas skoncil futbal som mal ja a iny chalani malo rokov na to aby sme sa mohli o nieco zaujimat! Vtedy to na nas nezalezalo a postupom casu sa na futbal v H.Mostenci zabudlo az to dospelo do takeho stadia v akom je to teraz!!! a inak kazdy mame svoje problemy to chapeme ale vedz ze niektorych ludi zaujima dianie v Mostenci a to aby to tu nevymrelo! Ved to ihrisko sa vyuziva na rozne ucely. Napr. letne akcie hody decka sa tam hravaju Mi chalani tam hraveme kazdy tyzden futbal! a niekedy tu boli aj derby Horny - Dolny. Skoda ze tie casy su prec ale pokusme sa ich aspon trocha vratit a nedovolit aby sa nase deti nemali kde hrat! Som toho nazoru ze ihrisko je tu treba!!!!

S pozdravom DJ Sopo
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
xyz
Anonymný



PríspevokZaslal: 03. Feb 2007 18:29    Predmet: Odpovedať s citátom

to djsopo: Je to sice pekne, ze "nedovolit, aby sa nase deti nemali kde hrat", no za vsetkym v dnesnej konzumnej spolocnosti (cest vynimkam, ktorych je vsak zalostne malo) stoja peniaze a podla toho, co sa mi do usi dostalo, ma spolocnost, ktora sidli hned vedla ihriska (nebudem robit reklamu Wink ) realny zaujem, ba mozno uz aj zmluvu v ruke, o kupu minimalne polovice "stareho" ihriska a prerobenie ho na svoje parkovisko. Potom ostava uz len jedine, a to najst ine miesto, lenze to bohuzial v Mostenci nie je jednoduche a i ak by sa to podarilo, opat budu potrebne peniaze alebo iny lobbing na to, aby sa dohodlo s majitelmi o jeho vyuzivani a tak dalej... Takze, summa summarum, deti (ak nejake mat budes) budu moct hrat tak futbal na dvore alebo v horsom pripade na pocitaci ci inom vynaleze modernej doby. Je to sice smutne, ale tak to REALNE vyzera...
none
Anonymný



PríspevokZaslal: 15. Mar 2007 20:52    Predmet: Mostenari...budte hrdi... Odpovedať s citátom

Wink Ahojte vsetci. Nie som Mostenan, ale paci sa mi, ze sa u vas nieco deje... Budte radi, ze tam mate aj ked nie stale, ale aspon nejake akcie. Verte tomu, ze inde to je ovela horsie, aj so sportom, kulturou, a ludmi. Vy sa dokazete dat dohromady, urobit team, sponzorovat akcie...vacsine dnesnych dedin toto chyba...drzim vam palce, nech to u vas funguje...
Dáška



Bydlisko: Horný Moštenec, Rozkvet

PríspevokZaslal: 16. Mar 2007 9:28    Predmet: Odpovedať s citátom

Ď A K U J E M E veľmi pekne. Je milé, keď si niekto všimne, že sa snažíme.
Väčšina našich akcii je pre širšiu verejnosť, nielen pre Mošteňanov, takže sa môžeš zúčastniť.
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
none
Anonymný



PríspevokZaslal: 22. Mar 2007 21:38    Predmet: Odpovedať s citátom

Niet zac. Clovek sa moze pozerat na kompetentnych vseliakym uhlom pohladu, ale co ja viem z vlastnych skusenosti...nemaju to lahke.
Obycajny clovek ma dost starosti s rodinou, pracou, a Vasi kompetentni sa podujali na nelahku ulohu...Starat sa o mostenec...O to sa snazia ludia vsade, zalezi len od odozvy obcanov...pokial obcania nemaju zaujem pomoct s problemami tykajucimi sa obce, tak mozu kompetentni robit co chcu...a ludia budu len nadavat. No u vas to tak nefunguje, a preto Vam drzim palce..
sue



Bydlisko: Trnava - Prednádražie, Čajkovského

PríspevokZaslal: 23. Mar 2007 18:01    Predmet: Odpovedať s citátom

none Napísal:
Niet zac. Clovek sa moze pozerat na kompetentnych vseliakym uhlom pohladu, ale co ja viem z vlastnych skusenosti...nemaju to lahke.
Obycajny clovek ma dost starosti s rodinou, pracou, a Vasi kompetentni sa podujali na nelahku ulohu...Starat sa o mostenec...O to sa snazia ludia vsade, zalezi len od odozvy obcanov...pokial obcania nemaju zaujem pomoct s problemami tykajucimi sa obce, tak mozu kompetentni robit co chcu...a ludia budu len nadavat. No u vas to tak nefunguje, a preto Vam drzim palce..


K tomu niet čo dodať - vážime si to Ďakujeme
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
djsopo



Bydlisko: Horny mostenec

PríspevokZaslal: 25. Jún 2007 18:47    Predmet: Odpovedať s citátom

No uz sa nam pocet futbalistov v mostenci pomalicky rozrasta.Pribudol k nam peto jakubek tzv.Káááááďo ..... dufam ze sa mi podari prehovorit na futbal este takych 2-3 chalanov aby sme mali poriadne zastupenie ked nie v nasej dedine tak aspon v podmanine.no uvidime zatial sa to tam rysuje celkom dobre!!!! mozme vymysliet ze vas budeme priebezne informovat o uspechoch mosteniarov vo futbale??? hm co vy na to???
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
djsopo



Bydlisko: Horny mostenec

PríspevokZaslal: 09. Jún 2009 21:32    Predmet: Odpovedať s citátom

Mily xyz hm ta tvoja spominana firma ako dopadla bankrot. a teraz si myslim ze sa budu cim skor chcet zbavit pozemkou pokial maju este nejaku hodnotu.ja si myslim ze by bolo aj pre dobro mostenca aby sa to zacalo nejak riesit pokial to nekupi nejaky zaloveny a nepostavi tam chalupy.a bude to v prdeli.a tu druhu polovicu sa mohlo dohodnut na uzivani dat ju do prenajmu. mozno by sa nasiel niekto kto sa na toto da. a ak hej ja mu s tym pomozem. a verim ze nebudem jediny
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    moštenec.sk -> Dianie v Moštenci
Strana 1 z 1

 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group