moštenec.sk
 FAQFAQ    HľadaťHľadať    Zoznam užívateľovZoznam užívateľov    RegistráciaRegistrácia   NastaveniaNastavenia   PrihláseniePrihlásenie 

"Cesta" do a cez Mostenec... ako dlho este ???!!!
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší
 
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    moštenec.sk -> Dianie v Moštenci
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Je to normalne?
Urcite to nieje normalne!
94%
 94%  [ 17 ]
Je mi to jedno!
0%
 0%  [ 0 ]
Mne tento stav vyhovuje!
5%
 5%  [ 1 ]
Celkom hlasov : 18

Autor Správa
arthur




PríspevokZaslal: 12. Sep 2006 9:36    Predmet: Odpovedať s citátom

takze, moja reakcia ku clanku..

ak mam byt mierny, tak niektore casti v clanku vyzneli prinajmensom komicky..

dovolte, aby som sa pokusil to napravit..

pise sa, ze p. Zelmira moze len raz za tyzden prat pradlo, co nie je az tak podstatne .. p. Zelmira napr. upozornovala aj na situaciu pri detskom ihrisku v hornom mostenci, kde su volne pohodene hrdzave zelezne dosky .. co nie je najbezpecnejsie pre deti, ktore sa tam hraju.. nemyslite?

toto vsetko poukazuje na uroven s akou sa cela stavba realizuje.. neberie sa ohlad na nic..

a vyjadrenia jednej aj druhej pani inzinierky su zavadzajuce a klamlive.. obidve poukazuju na to, ze obcania sa mnohokrat nerozumeju 'technologickym postupom' atd.

na toto mala byt v clanku reakcia, ze tie ich 'technologicke postupy' trvaju 6 mesiacov!! - od marca 2006 po september 2006!! .. v tom case sa totiz nijak dramaticky nerobilo na useku v dolnom mostenci, a to, ze teraz tam zabetonovavaju vsetky prechody a hlavnu vetvu na poslednu chvilu na veci nic nemeni.. na technologicke postupy mali 6 mesiacov!!!
dalej, ze stavba sa realizuje za plnej prevadzky a doprava nemoze byt nikde odklonena.. boli ste niekto v precine v case, ked sa tam realizovala pokladka kanalizacie? takisto nemali odklonenu dopravu, ale zahadne prechody bolo mozne okamzite zabetonovat a zaasfaltovat..

nech idu s takymito odovodneniami ... niekam

luci sa s vami p. Artur Very Happy - PEACE
_________________
.. ziadny dobry skutok nezostane nepotrestany..


Naposledy upravil arthur dňa 12. Sep 2006 14:50, celkom upravené 1 krát
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Dáška



Bydlisko: Horný Moštenec, Rozkvet

PríspevokZaslal: 12. Sep 2006 14:46    Predmet: Odpovedať s citátom

Naše problémy niekto vypočuje? A ešte k tomu s nami o nich aj diskutuje? Fakt dojímavé.
A my hlupáci sa ešte sťažujeme? Ako si to vôbec dovolíme? Question Question Question
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Dáška



Bydlisko: Horný Moštenec, Rozkvet

PríspevokZaslal: 14. Sep 2006 15:04    Predmet: Odpovedať s citátom

Dostala sa ku mne informácia, ktorá síce nie je overená, ale za to je dosť možné, že je pravdivá.
Spoločnosť, ktorá mala robiť cestu v DM od toho vraj odstúpila. Každý, kto má v hlave aspoň dva neuróny tuší, kvôli čomu.
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
arthur




PríspevokZaslal: 15. Sep 2006 6:32    Predmet: Odpovedať s citátom

Dáška Napísal:
Dostala sa ku mne informácia, ktorá síce nie je overená, ale za to je dosť možné, že je pravdivá.
Spoločnosť, ktorá mala robiť cestu v DM od toho vraj odstúpila. Každý, kto má v hlave aspoň dva neuróny tuší, kvôli čomu.


tak to ma dviha zo stolicky.. Mad

mame terminy.. vyckame, ako sa budu veci dalej vyvijat..
_________________
.. ziadny dobry skutok nezostane nepotrestany..
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
pego
Site Admin


Bydlisko: Horný Moštenec

PríspevokZaslal: 18. Sep 2006 12:31    Predmet: Clanok OBZOR Odpovedať s citátom

Ad: Dodržia ďalší termín odovzdania?


„Hnev, prach a pokazené autobusy. Tak sa dá momentálne popísať situácia, ktorá vládne v mestských častiach Považskej Bystrice v Hornom a Dolnom Moštenci.“

Takýmito slovami sa začínal článok v predchádzajúcom čísle Obzoru. A my považujeme za nutné sa k nemu vyjadriť.
Keď sa v Moštenci začalo s výstavbou kanalizácie, skutočne sme netušili, čo nás čaká. Začalo sa to veľmi profesionálnym a korektným prístupom. Tabuľou v centre Dolného Moštenca, kde sa spoločnosť SKANSKA ospravedlňuje za dočasné obmedzenie premávky. Každému z nás bolo jasné, že to nebude celkom bez problémov a komplikácií. Počítali sme s tým, že sa budeme musieť vyrovnať s prachom, obmedzením dopravy a stavebnými prácami, ktoré s tým súvisia. Pohár trpezlivosti však preteká. Trvá to príliš dlho. I keď sme len laická verejnosť a nepoznáme technologické postupy, dovoľte, aby sme sa k tomuto problému vyjadrili, lebo sa týka práve NÁS!
Spoločnosť SKANSKA, SVS a subdodávatelia argumentujú čas výstavby technologickými postupmi. Nás považujú len za chronických sťažovateľov, ktorí sa aj tak ničomu nerozumejú. Pani Kvaššayová sa pre médiá vyjadrila, že na pomalý postup prác nemá vplyv zlá organizácia práce, ale aj technologické postupy, príp. ďalšie vplyvy. Domnievame sa, že za súčasným stavom vozovky stojí práve zlá organizácia práce a nedôsledné vykonávanie takmer všetkých prác. V marci 2006 sa p. Ing. Kvaššayová vyjadrila pre iné miestne médium, že len čo zíde sneh, začne sa s úpravou cesty a následnou pokládkou asfaltu. Na technologický proces mali cca 6 mesiacov - marec 2006 - september 2006. To, že sa teraz betonárske prace na priečnych prekopoch a na hlavnej vetve vykonávajú v posledných dňoch ich neospravedlňuje.
Ako bolo v článku spomínané, obyvatelia sa sťažujú, že môže sušiť bielizeň len raz za týždeň. Skôr nás však irituje ľahostajný prístup pracovníkov, ktorí „zabúdajú“ svoj materiál v ktorejkoľvek časti dediny, čím ohrozujú našu bezpečnosť a najmä bezpečnosť našich detí (pr.: už asi mesiac pohodené krivé, hrdzavé, železné dosky pri detskom ihrisku!), takmer neprofesionálne kopanie prípojok, pri ktorých dochádzalo k zraneniam osôb a poškodeniu osobného majetku obyvateľov oboch mestských častí.
Pani Ing. Dobišová sa v článku vyjadrila, že k nehodám mohlo dôjsť aj nerešpektovaním dopravných značení. Ku dopravným nehodám, na ktoré sme upozorňovali a o ktorých informujeme aj na www.mostenec.sk sa určite nestali z dôvodu nerešpektovania dopravného
značenia. Pri nehode, kedy auto spadlo do vykopaného prekopu, tam v čase nehody totiž žiadne dopravné značenie nebolo. Počas celého dňa stál pred rozkopaným úsekom cestný valec. Večer však odišiel a cesta ostala neoznačená!
A čo povedať k nehode nového autobusu? Zdá sa vám oceľová platňa, ktorá zakrývala prekop široký dva metre, o hrúbke jedného centimetra dostatočne hrubá, aby po nej mohlo prejsť nákladné vozidlo alebo autobus?
Takže, aký význam ma dopravné značenie a o akom dopravnom značení
inžinierka vlastne hovorí?! Tá provokatívna značka max 20km/h, keď reálne sa
dá ísť max. 5km/h??
Pani Kvaššayová sa vyjadrila i v tom zmysle, že požiadavky a pripomienky obyvateľov neostanú nepovšimnuté. V centre Dolného Moštenca, v tesnej blízkosti kostola stojí búdka, ktorá svojím vzhľadom pripomína prenosné WC a tým vôbec neskrášľuje vzhľad dediny. Keď občania žiadali, aby bola nahradená inou prečerpávacou stanicou, ktorá by nenarúšala vzhľad centra Dolného Moštenca, nestalo sa. Žiadosť ostala nevypočutá.
Mohli by sme spomenúť ešte X vecí, ktoré nás trápia, no zrejme by to i tak tento článok nevyriešil. Na záver by sme chceli ešte spomenúť fakt, že spoločnosť SKANSKA prisľúbila, že sa postará o to, aby bolo všetko v pôvodnom stave. Verte, že i my sa budeme snažiť robiť všetko pre to, aby okolie Moštencov a cesta nepripomínali vojenský tankodrom.
Na záver ešte konštatovanie. V lokalite Považská Bystrica sú aj iné miesta, kde sa realizovala kanalizácia, takisto za plnej prevádzky a takisto nebolo možné zrealizovať žiadnu
obchádzku a predsa bolo možné betónovať a zaasfaltovávať prechody a hlavnú vetvu na ceste v časovom horizonte kratšom ako jeden rok.
obyvatelia Dolného a Horného Moštenca.
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Dáška



Bydlisko: Horný Moštenec, Rozkvet

PríspevokZaslal: 18. Sep 2006 18:58    Predmet: Odpovedať s citátom

Klobúk dole pred všetkými, ktorí písali tento článok. Je úplne super. Konečne nebudeme vyzerať ako banda sedliakov.
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
pego
Site Admin


Bydlisko: Horný Moštenec

PríspevokZaslal: 18. Sep 2006 19:09    Predmet: Clanok OBZOR Odpovedať s citátom

Tak ten clanok pisali pani Zelmira a pan Artur, ja ("pan Pego" Laughing )som tiez trosku prispel nejakou tou poznamkou. Idea
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Mirec9



Bydlisko: H.M. 202, / P.B.

PríspevokZaslal: 18. Sep 2006 20:22    Predmet: Odpovedať s citátom

Neuverite, ale Skanska rozbehla dalsiu akciu, pri budove Elanu je rozkopany cely chodnik a taha sa to az po potraviny Brojo-Delikates. Najskor sa mi to zdalo ako nahoda, ze tam "robia" nasi romski spoluobcania, ale ked som tam zbadal povedome tvare, ktore som uz "niekde" videl, a rekonstrukcia potrubia sa taha uz druhy mesiac, moje obavy sa potrvrdili. Vidime, ze skanska ma velmi siroky okruh posobnosti. Len ludi maju malo, tak vidime migraciu pracovnikov. DYK, GADZO.
P.S.: Neviem ci niekto z vas chodi cez Orlovsky most smerom na Puchov, ale aj tu cast Orloveho, kde bola kedysi cesta, maju na svedomi "oni". Ja som to vedel, su vsade. Vedel som, ze tam hore nieco je, ze tu nie sme sami. Uz nas dostali. Preziju len vyvoleni...
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
arthur




PríspevokZaslal: 19. Sep 2006 7:11    Predmet: Odpovedať s citátom

Mirec9 Napísal:
Neuverite, ale Skanska rozbehla dalsiu akciu, pri budove Elanu je rozkopany cely chodnik a taha sa to az po potraviny Brojo-Delikates. Najskor sa mi to zdalo ako nahoda, ze tam "robia" nasi romski spoluobcania, ale ked som tam zbadal povedome tvare, ktore som uz "niekde" videl, a rekonstrukcia potrubia sa taha uz druhy mesiac, moje obavy sa potrvrdili. Vidime, ze skanska ma velmi siroky okruh posobnosti. Len ludi maju malo, tak vidime migraciu pracovnikov. DYK, GADZO.
P.S.: Neviem ci niekto z vas chodi cez Orlovsky most smerom na Puchov, ale aj tu cast Orloveho, kde bola kedysi cesta, maju na svedomi "oni". Ja som to vedel, su vsade. Vedel som, ze tam hore nieco je, ze tu nie sme sami. Uz nas dostali. Preziju len vyvoleni...


hehe.. ja mam dalsi usmevny pribeh..
pred budovou, kde pracujem, spolocnost SKANSKA realizuje opravu plynovodu (je to presne to miesto, kde horelo)..
z povodnej jednej velkej jamy vznikli dve Laughing
a takisto s tym svihaju .. robia to iba 2. mesiac
_________________
.. ziadny dobry skutok nezostane nepotrestany..
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Mirec9



Bydlisko: H.M. 202, / P.B.

PríspevokZaslal: 19. Sep 2006 13:39    Predmet: Odpovedať s citátom

no, 2 mesiace ci 2 roky, to pre Skansku nie je rozdiel. Ved cas je len relativny pojem Laughing
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Dáška



Bydlisko: Horný Moštenec, Rozkvet

PríspevokZaslal: 23. Sep 2006 7:35    Predmet: Odpovedať s citátom

Dúfam, že si už všetci všimli, že my už niekoľko dní z bránky nie vychádzame, ale musíme lietať. Vykopali pred nami totoiž jamu a zabetónovali ju. Po nestvrdnutnom betóne sa super chodí Cool A keď stvrdol, zostala nám tam dosť hlboká jama.
Sused sa sťažoval, že chce ísť do dvora autom, aby mu tam dali železnú platňu. Nepomohlo, lebo oni vraj takú platňu nemajú. Tak zavolal policajtom. A hádajte čo?
Question Question Question
Už má auto v dvore.
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Mirec9



Bydlisko: H.M. 202, / P.B.

PríspevokZaslal: 27. Sep 2006 22:17    Predmet: Odpovedať s citátom

Takze, ako som si vsimol (a zrejme nie som jediny), tak sluby kompetentnych o uvedeni cesty do povodneho stavu priam predbehli svoj termin... Evil or Very Mad
Inak, neviem ci o tom viete, ale Slovenska sprava ciest ma podmienku, ze ak ma mat obec v zime udrziavanu cestu, tak sa musi dat do povodneho stavu do 15. novembra prislusneho roku. Neviem preco, ale odkedy poznam firmu Skanska a ich priam zavratne pracovne tempo, mam z toho terminu akysi divny pocit...
Ved kto z vas sa uz stazoval, ze koli tejto firme nemoze v noci spat, pretoze robia ako divi a pracovisko sa hemzi pracovnikmi? Confused Tomu dam pol nevesty a kralovstvo za zenu. Laughing
Len tolko som chcel...
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Anonymný




PríspevokZaslal: 02. Okt 2006 9:48    Predmet: Zeby konecne? Odpovedať s citátom

Uz zacali frezovat, tak sa to mozno uz vyriesi. Mozno. Alebo si SKANSKA zase povie, sak naco budeme cosi robit a vyseru sa na to. Ale pevne a naivne stale dufam, ze sa to peklo uz skonci,... Question
Anonymný




PríspevokZaslal: 02. Okt 2006 9:49    Predmet: Re: Zeby konecne? Odpovedať s citátom

Anonymous Napísal:
Uz zacali frezovat, tak sa to mozno uz vyriesi. Mozno. Alebo si SKANSKA zase povie, sak naco budeme cosi robit a vyseru sa na to. Ale pevne a naivne stale dufam, ze sa to peklo uz skonci,... Question


Ivana Bednárová Wink
Dáška



Bydlisko: Horný Moštenec, Rozkvet

PríspevokZaslal: 02. Okt 2006 20:21    Predmet: Odpovedať s citátom

Ivča, veď sa nám tu zaregistruj. Laughing
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Anonymný




PríspevokZaslal: 10. Okt 2006 8:40    Predmet: Odpovedať s citátom

Dáška Napísal:
Ivča, veď sa nám tu zaregistruj. Laughing



AAAAle, ved este mam casuuu Cool
sue



Bydlisko: Trnava - Prednádražie, Čajkovského

PríspevokZaslal: 10. Okt 2006 15:26    Predmet: Odpovedať s citátom

Ľudze mojo..... Very Happy
Niečo sa deje s cestou.... dnes mi cestou neseklo v krku a ani som toľko negrcala ako obvykle iba pol kýbla Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Dúfajme, že to pôjde čím ďalej, tým lepšie!!!!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Dáška



Bydlisko: Horný Moštenec, Rozkvet

PríspevokZaslal: 10. Okt 2006 18:44    Predmet: Odpovedať s citátom

Alebo čím ďalej, tým horšie Cool
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Anonymný




PríspevokZaslal: 11. Okt 2006 11:56    Predmet: Odpovedať s citátom

Keby som ich do toho nehnal tak by bolo ten mostenec este rok rozbity Laughing ale nie uz makaju ako fredky zachvilu tu bude jazdit F1
Mirec
Anonymný



PríspevokZaslal: 11. Okt 2006 11:59    Predmet: Odpovedať s citátom

Kedy bude dalsia akcia ludia Very Happy
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    moštenec.sk -> Dianie v Moštenci
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší
Strana 4 z 5

 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group