Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Dáška
|
Zaslal: 25. Dec 2010 11:07 Predmet: |
|
|
Chválim všetkých, ktorý sa podieľali na peknej výzdobe kultúrneho domu. _________________ Čo ma nezabije, to ma posilní. |
|
|
|
|
akami
|
Zaslal: 02. Jan 2011 18:39 Predmet: |
|
|
Pripájam sa k Dáške, veľmi pekné |
|
|
|
|
akami
|
Zaslal: 06. Apr 2011 12:57 Predmet: |
|
|
3 mesiace žiadna aktivita - to sem už nikto nechodí? |
|
|
|
|
Dáška
|
Zaslal: 02. Máj 2011 19:28 Predmet: |
|
|
Iba my dve _________________ Čo ma nezabije, to ma posilní. |
|
|
|
|
akami
|
Zaslal: 16. Sep 2011 12:26 Predmet: |
|
|
Ahoj Dáška, kedy sa tu ukážeš? Alebo sem kukne niekto skôr ako Ty? |
|
|
|
|
Dáška
|
Zaslal: 05. Okt 2011 16:45 Predmet: |
|
|
Asi ťažko _________________ Čo ma nezabije, to ma posilní. |
|
|
|
|
pekar
|
Zaslal: 06. Okt 2011 11:58 Predmet: |
|
|
no dovol, ja som tu kazdy den, takze uz sme traja
jaaaj, prec su casy kde bola tato schtranka furt niekym navstevovana _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
|
akami
|
Zaslal: 06. Okt 2011 12:01 Predmet: |
|
|
Ale aspoň tú hlavnú stránku by ste mohli aktualizovať, dávať sem nejaké aktuálne info až vieme, čo sa deje. Prípadne pridať online verziu Moštenského klebetníka. |
|
|
|
|
pekar
|
Zaslal: 06. Okt 2011 16:14 Predmet: |
|
|
Stranku spravuje stale Arthur a Pego, myslim.
Ja som sa tu chcel o to starat ale zatial mi to tu nedali na zodpovednost. _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
|
Katka
|
Zaslal: 10. Okt 2011 22:23 Predmet: |
|
|
Pekar, pošli/-te mi, čo má byť na úvodnej stránke alebo inde a do druhého dňa (ak dožijem), to tam máte...
katka(zavinac)mostenec.sk _________________ Je vás tu ako dreva v plynovej kotolni. (P.Rosso) |
|
|
|
|
pekar
|
Zaslal: 11. Okt 2011 7:04 Predmet: |
|
|
poslem poslem
LEN TO MUSIM UPLOADOVAT NIEKAM _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
|
akami
|
Zaslal: 11. Okt 2011 7:12 Predmet: |
|
|
Hurá, hurá naše fórum žije. Už sme štyria |
|
|
|
|
pekar
|
Zaslal: 11. Okt 2011 7:26 Predmet: |
|
|
uz sa to rozbieha
ludia podte medzi nas _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
|
Dáška
|
Zaslal: 13. Okt 2011 13:38 Predmet: |
|
|
Rozbieha, rozbieha...
Mali by sme si rozdeliť, ktorý deň v týždni bude kto písať - aby sa tu furt niečo dialo _________________ Čo ma nezabije, to ma posilní. |
|
|
|
|
akami
|
Zaslal: 01. Dec 2011 23:25 Predmet: |
|
|
Bude nejaký Mikuláš pre deti? |
|
|
|
|
Dáška
|
Zaslal: 24. Dec 2011 8:14 Predmet: |
|
|
Čakala som aspoň k Vianociam aktualizáciu stránky - ale nedočkala som sa _________________ Čo ma nezabije, to ma posilní. |
|
|
|
|
akami
|
Zaslal: 02. Jan 2012 9:25 Predmet: |
|
|
Ahojte, kedy je ples? |
|
|
|
|
pekar
|
Zaslal: 05. Jan 2012 8:59 Predmet: |
|
|
Susedsky ples poriadaný VMČ Horný Moštenec sa uskutoční 11.02.2012 t.j. v sobotu.
Listky sa rezervuju u p. Ivana Letka. _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
|
akami
|
Zaslal: 05. Jan 2012 9:19 Predmet: |
|
|
A cena lísku na pár? Kto bude hrať? |
|
|
|
|
pekar
|
Zaslal: 05. Jan 2012 15:29 Predmet: |
|
|
Hrat budu ti isti co minule = Zermegovci
Listok na par presne neviem, ale asi ako minule + mozno nejake ecko - dve . Este sme to neratali. A kolko stal minule to tiez neviem. Ked budem mat viac info tak napisem. _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
|