Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Romanness

|
Zaslal: 22. Jún 2008 22:41 Predmet: |
|
|
Ďakujeme Katka...  _________________ Kto chce hľadá spôsob, kto nechce hľadá dôvod... |
|
|
|
 |
Dáška

|
Zaslal: 23. Jún 2008 6:54 Predmet: |
|
|
Romanness Napísal: | Dáška Napísal: | Poprosím organizátorov, aby dbali aj na to, aby sa v kulturáku nefajčilo!!! | Budeme sa snažiť... |
No... všimla som si - to myslím so všetkou iróiniou, ktorú v sebe mám. Keď niekto z organizátorov prišiel k skupinke fajčiarov na sále a prisadol si k nim, pokecal a pousmieval sa..... NO COMMENT!!! _________________ Čo ma nezabije, to ma posilní. |
|
|
|
 |
Romanness

|
Zaslal: 02. Nov 2008 17:52 Predmet: |
|
|
Čaute, chcem sa spýtať má niekto na pláne robiť katarínsku?...ale musí to byť na 100%... _________________ Kto chce hľadá spôsob, kto nechce hľadá dôvod... |
|
|
|
 |
pekar

|
Zaslal: 04. Nov 2008 13:50 Predmet: |
|
|
Oldies 90 te roky je vypredané. Stretneme sa v sobotu o 20:00
Dochvílnosť nadovšetko
Ps: uzavretá spoločnosť = vstup len s pozvánkami _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
 |
Dáška

|
Zaslal: 09. Nov 2008 17:25 Predmet: |
|
|
Ďakujem všetkým, ktorí sa o nás starali na Oldies. Bolo nám fajn.
Malý návrh na vylepšenie do budúceho roka: použite klasický riad . _________________ Čo ma nezabije, to ma posilní. |
|
|
|
 |
ja

|
Zaslal: 10. Nov 2008 12:05 Predmet: |
|
|
Ahojte!
Takže opäť to bola vydarená akcia..... udeľujem pochvalu chalanom za ich námahu....
(Mne vôbec nevadili tie umelé riady, predsa nešlo o ples ani o nejaký špeciálny večierok, tak si myslím že to bolo v pohode, a z pohľadu organizátorov určite pohodlnejšie....)
 |
|
|
|
 |
sue
|
Zaslal: 10. Nov 2008 12:37 Predmet: |
|
|
Vydarená akcia, bez stresov - v pohode sa zabavili aj organizátori - ako si spomínam a plastové poháre, myslím, nikomu nepokazili večer! Ďakujeme za perfektnú zábavu!!
PS: Tí, ktorí tam neboli, môžu banovať!!!!!!  _________________ Nikdy nebolo tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie! |
|
|
|
 |
pekar

|
Zaslal: 11. Nov 2008 10:06 Predmet: |
|
|
Sme radi že sa lubilo.
Čo sa týka tých riadov, mohli sme použiť klasický ale to by bola len oštara s umývaním a nosením a skladovaním a sušením a odovzdávaním a nerozbíjaním a .......
Preto to bolo riešené takto. Bolo tam 130 aj čosi ludí a všetkým sa vyhovieť nedá. Jedni frflali na posúchy, druhí na kapusnicu, tretí na druhy alkoholu .........
Jednoduché riešenie z toho vyplýva: KOMU SA NELUBILO NA ROK NEPRIDE
už teraz je polovica listkov rezervovaná na buduci rok
už aby to bolo _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
 |
Romanness

|
Zaslal: 13. Nov 2008 18:33 Predmet: |
|
|
No čo, bude robiť niekto tú katarínsku alebo nie??.... _________________ Kto chce hľadá spôsob, kto nechce hľadá dôvod... |
|
|
|
 |
pekar

|
Zaslal: 14. Nov 2008 10:57 Predmet: |
|
|
Nevypytuj sa furt a začni vybavovať papiere. Vždy to robievate vy tak čo. Radšej to sprav ty ako by to mali robiť naši hasiči (nikto nechce mať celý advent dodrkazený.)
prijem aj s partijúm takže nezabudni na Koniferku _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
 |
Romanness

|
Zaslal: 14. Nov 2008 16:14 Predmet: |
|
|
No pekar ja ju robiť nemožem, lebo mám stužkovú ale nechcem aby sa stalo to, že nebude katarínska, práve som sa dopočul ze ju asi bude robiť pego tak neviem.... _________________ Kto chce hľadá spôsob, kto nechce hľadá dôvod... |
|
|
|
 |
Janulka
|
Zaslal: 29. Dec 2008 20:35 Predmet: |
|
|
chcela som sa spýtať či na silvestre bude tu v moštenci nejaká diska, či len uzavretá spoločnosť ako som počula, alebo zábava do 12...???za odpoved diiky... |
|
|
|
 |
pekar

|
Zaslal: 30. Dec 2008 17:31 Predmet: |
|
|
na silvestra je otvorená uzavretá spoločnosť, štýl ludovej zábavy a starých hitov, žiaden výčap žiadne disko, kto si čo donese si zje a vypije, je to myslené pre obec a pozvaných hostí _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
 |
Romanness

|
Zaslal: 14. Jan 2009 20:36 Predmet: |
|
|
Zdravím vospolok, len malá otázka plánuje niekto robiť valentínsku diskotéku? Čakám aj nejaké odpovede, lebo ste akýsi zamrznutí všetci neviem čo vám je, veď kedysi boli aj väčšie zimy, that´s all, thx  _________________ Kto chce hľadá spôsob, kto nechce hľadá dôvod... |
|
|
|
 |
sue
|
Zaslal: 18. Jan 2009 22:41 Predmet: |
|
|
Hallo, keď sa nikto neprihlásil, myslím si, že nikto nemá záujem a ak aj niekto má.... má smolu - kto prv príde, ten prv melie..... tak to je asi na tebe .....  _________________ Nikdy nebolo tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie! |
|
|
|
 |
Pago

|
Zaslal: 20. Jan 2009 21:34 Predmet: |
|
|
no čo teda ako to vyzerá s tou dizzou?aj ja by som celo vedieť  |
|
|
|
 |
Romanness

|
Zaslal: 08. Feb 2009 22:50 Predmet: |
|
|
14. 2. 2009 Valentínska Disco, Horný Moštenec.............  _________________ Kto chce hľadá spôsob, kto nechce hľadá dôvod... |
|
|
|
 |
w.i.c.k.o

|
Zaslal: 16. Feb 2009 21:54 Predmet: disca |
|
|
chcem sa opitat ci je nejaka disca este aj na fasiangy  |
|
|
|
 |
pekar

|
Zaslal: 17. Feb 2009 10:42 Predmet: |
|
|
Takže,
nakoľko je situácia v Moštenci taká aká je a skoro v každej chalupe majú pokoru, dohodli sme sa že toho roku nebudú masky chodiť po dedine. Preto nebudeme ani poriadať na fašiangy žiadnu veselicu.
Je to posledná sobota pred postom a potom bude až na Veľkú noc, tak ak sa na to niekto dá a podarí sa mu vybaviť papiere može byť diskotéka. Ale asi to nepovolia dva týždne po sebe.
w.i.c.k.o skús sa spýtať Romanness-a možno sa na to dá _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
 |
w.i.c.k.o

|
Zaslal: 17. Feb 2009 14:17 Predmet: disca |
|
|
skoda  |
|
|