Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Rumit
|
Zaslal: 14. Jan 2008 8:05 Predmet: Ples 2008 v Hornom Moštenci |
|
|
Ako ste sa bavili????? Bolo to super, len tak ďalej................ |
|
|
|
|
Dáška
|
Zaslal: 14. Jan 2008 19:14 Predmet: |
|
|
Bavili sme sa fantasticky!!! _________________ Čo ma nezabije, to ma posilní. |
|
|
|
|
pekarka 24
|
Zaslal: 14. Jan 2008 19:35 Predmet: |
|
|
no musím uznať, že bolo super...aj muzika aj všetko...bodaj by sa to ešte vrátilo. |
|
|
|
|
Marián Mičúch
|
Zaslal: 15. Jan 2008 10:50 Predmet: Ples |
|
|
Som pravidelný účastník tohto plesu a s výnimkou dvoch som bol na všetkých.Myslím si,že tohtoročný bol jeden z najlepších ak nie vôbec najlepší, tak po organizačnej ako aj kultúrnej a spoločenskej stránke.
Neviem či nápad to bol pozvať cimbálovku,ale bol to nápad geniálny!
Chodím aj na iné plesy,ale vidieť tak spontánne a úprimne zabávať sa ľudí vidno len na týchto Moštenských plesoch.Nevidno tam žiaden škrob a masky, čo je na iných plesoch takmer najpodstatnejšia vec...
Nazáver chcem poďakovať všetkým,ktorí sa nemohli baviť preto, aby sme sa mohli baviť my ostatní.
Marián Mičúch. |
|
|
|
|
Rumit
|
Zaslal: 15. Jan 2008 11:13 Predmet: |
|
|
Každý takýto príspevok je pre ľudí ktorí svoj čas venovali príprave, priebehu, ale i záverečnému upratovaniu veľkou motiváciou, ale zároveň aj určitou latkou kvality s ktorou treba ísť už len hore!!!!!!!!!!!!!!! len tak ďalej |
|
|
|
|
pekar
|
Zaslal: 15. Jan 2008 11:56 Predmet: |
|
|
Ples nemal chyby. Klobúk dolu pred organizátormi.
Aj napriek tomu že tam boli učastníci všetkých vekových kategórií, našli sme spoločnú reč a zabavili sa tak jak sa na svorne nažívajúcich spoluobčanov patrí.
Či mladí či starší, pri dobrej muzike a nálade sme si boli všetci rovní.
už aby bola dalšia akcia podobného typu _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
|
Katka
|
Zaslal: 15. Jan 2008 14:51 Predmet: ohlasy |
|
|
Za seba len dodám, že kvôli takýmto reakciám neľutujem vlastný čas ani vynaloženú energiu
...A stihla som sa aj zabaviť...Výborný ples!!! _________________ Je vás tu ako dreva v plynovej kotolni. (P.Rosso) |
|
|
|
|