Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Katka

|
Zaslal: 12. Máj 2007 13:54 Predmet: |
|
|
...už to tu bude vyzerať takmer ako rodinný podnik , ale...
Blahoželám Peťovi Mičúchovi k dnešnej dvadsaťpäťke!  _________________ Je vás tu ako dreva v plynovej kotolni. (P.Rosso) |
|
|
|
 |
akami

|
Zaslal: 12. Máj 2007 22:06 Predmet: |
|
|
Katka Napísal: | ...už to tu bude vyzerať takmer ako rodinný podnik , ale...
Blahoželám Peťovi Mičúchovi k dnešnej dvadsaťpäťke!  |
Takže, aby to tu bol ten rodinný podnik, aj ja sa pripájam a svojej rodinke Peťovi Mičúchovi tiež prajem všetko naj.  |
|
|
|
 |
KUBKO205

|
Zaslal: 13. Máj 2007 14:42 Predmet: Zrušenie rodinného podniku.... |
|
|
Další oslavenec je Maroš Moták Machulka Svitek... Vsetko dobre...  |
|
|
|
 |
Cica
|
Zaslal: 13. Máj 2007 22:08 Predmet: Všetko najlepšie... |
|
|
... môjmu milovanému spolubojovníkovi a spoluobčanovi bližšie nešpecifikovanej viery v zdravý rozum Nordickovi. Nedávno mal 21 rokov a 10 mesiacov krásne jubileum _________________ Martina Bednárová
Naposledy upravil Cica dňa 13. Máj 2007 22:19, celkom upravené 2 krát |
|
|
|
 |
NORDICK
|
Zaslal: 13. Máj 2007 22:15 Predmet: |
|
|
Cica, dakujem!!!
A aj ja ti zelam vsetko najlepsie k tvojemu zivotnemu jubileu (blizsie nespecifikovanemu)
Uz za neuveritelnych 337 dni budes mat znova narodeniny. A ja nechcem zabudnut, tak ti radsej par dni vopred gratulujem.
P.S.: Dufam, ze som prvy  |
|
|
|
 |
Cica
|
Zaslal: 13. Máj 2007 22:18 Predmet: |
|
|
Bezkonkurenčne prvý
A ďakujem za zamlčanie môjho veku, ale veď ja sa za tých 18 nehanbím, ty môj gentleman. Kurník šopa, si tu pochlebujeme  _________________ Martina Bednárová |
|
|
|
 |
NORDICK
|
Zaslal: 13. Máj 2007 22:19 Predmet: |
|
|
Ved pri zene sa vek neudava. Tak nemas za co dakovat...  |
|
|
|
 |
peter38
|
Zaslal: 14. Máj 2007 11:23 Predmet: |
|
|
Ze diky a cez vikend dobehneme zameskane |
|
|
|
 |
pekar

|
Zaslal: 17. Máj 2007 9:01 Predmet: |
|
|
sue Napísal: |
Moja mama Vám všetkým z úprímného srdca ďakuje a keď pôjdete okolo tak Vám uleje  |
Máte výhodu že nebývate pod Lazovými  _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
 |
pekar

|
Zaslal: 23. Máj 2007 14:18 Predmet: |
|
|
Všetko najlepšie prajem Želke Cingelovej rodenej Majčiníkovej.
Dnes je v dedine sviatok veľký,
slávme meniny našej Želky.
Pripojim sa trošíčku,
aspoň malú básničku.
Zdravie šťastie lásky veľa,
to ti kamarát tvojho najmladšieho brata aj toho staršieho a aj Ciňov želá. _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
 |
Katka

|
Zaslal: 23. Máj 2007 14:40 Predmet: |
|
|
pekar Napísal: | Všetko najlepšie prajem Želke Cingelovej rodenej Majčiníkovej. |
Pripájam aj svoje VŠETKO NAJ...! _________________ Je vás tu ako dreva v plynovej kotolni. (P.Rosso) |
|
|
|
 |
zelmira
|
Zaslal: 24. Máj 2007 21:39 Predmet: |
|
|
Teší ma, že bol v dedine sviatok veľký,
to asi preto, že nemáme inej Želky.
Ani som netušila, že tu máme takýto skrytý talent. Musíme Ti dať v tom klebetníku nejakú vlastnú rubriku. Najlepšie niečo pre oslávencov. A ozaj, ďakujem veľmi pekne, potešilo ma to. |
|
|
|
 |
pekar

|
Zaslal: 29. Máj 2007 10:19 Predmet: |
|
|
Čo najsrdcervúcejší pozdrav a zároveň blahoželanie posielam k dnešným meninám Vilme Flinstounovej. Prajem jej vela zdravia, šťastia, lásky a božieho požehnania. _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
 |
djsopo

|
Zaslal: 30. Máj 2007 19:09 Predmet: |
|
|
No tak v prvom rade by som chcel zablahozelat mojej mame k jej 42.narodeninam (6.6.).Hodne zdravia stastia lasky a hrozne vela uspechov v zahradke ti praje JOE!!!A dalej by som cel zablahozelat svojej Veronike aj ked nema ziadny sviatok ale zmaturovala.tak jej GRATULUJEM.oki majte sa |
|
|
|
 |
Katka

|
Zaslal: 31. Máj 2007 8:00 Predmet: |
|
|
Blahoželám segre Sue k úspešnému ukončeniu stredoškolského trápenia sa . _________________ Je vás tu ako dreva v plynovej kotolni. (P.Rosso) |
|
|
|
 |
Dáška

|
Zaslal: 31. Máj 2007 8:09 Predmet: |
|
|
Aj ja sa pripájam k blahoželaniu pre Sue. Konečne sa prestane vyhovárať, že nemá na nič čas, lebo sa musí učiť.
Ďalej gratulujem všetkým úspešným maturantom. |
|
|
|
 |
sue
|
Zaslal: 31. Máj 2007 8:15 Predmet: |
|
|
Ďakujem dzievčence! Dávajte si pozor na balvan, ktorý spadol zo mňa. Ešte sa kotúľa dole kopcom.
Ja taktiež všetkým maturantom blahoželám najmä svojim kamarátom ako napr.: Motakovi, Ciňovi, Beatriče, Sise a zaroveň držím ešte päste Kaddovi
A aj našej Daške - flaške aj Palkovi - fazulkovi aj ich dvom sviniam, ktoré majú v maštali aby úspešne zvládli štátinice!!!!! |
|
|
|
 |
Mirec9

|
Zaslal: 31. Máj 2007 18:01 Predmet: |
|
|
Na ten balvan by si mali davat pozor hlavne rodinka Majcinikovcov, ty byvaju pod tebou, az im nepreleti cez letnu kuchynu  |
|
|
|
 |
pekar

|
Zaslal: 07. Jún 2007 9:32 Predmet: |
|
|
Mirec9 Napísal: | Na ten balvan by si mali davat pozor hlavne rodinka Majcinikovcov, ty byvaju pod tebou, az im nepreleti cez letnu kuchynu  |
Lenže jak ten balvan prefrčí cez ich chalupu, nabúra do orecha čo má Majčo na záhrade a úplne ale úplne čírou náhodou sa odrazí a pokotúľa sa tristo metrov hore potokom tak máš po chalupe aj ty. Kedysi by som napísal že máme po chalupe my  _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
 |
pekar

|
Zaslal: 07. Jún 2007 9:43 Predmet: |
|
|
A abych nezabudol, chcel bych poblahoželať mojmu bývalému spolužiakovi zo základnej školy, ktorého života prúdy dohnali až do našej malebnej dedinky kde si našiel lásku svojho života, moju dobrú kamarátku Janku Letkéch k jeho dnešním meninám.
Tebe Robo malý veršík:
Zažili sme pekné chvíle,
posmutnejšie a aj milé.
Aj keď si ma bachol latou,
nezabúdam na kamarátov.
Priať len tebe v tento deň,
zdravie, šťastie lásku chcem.
Nech si s Jankou stále šťastný,
keď ste sa vy spolu našli.
A ak zbadáš na ruke mozoľ,
nezabudni, že keď si neni doma tak ti Pekar dáva na babu pozor.  _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
 |