Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Mirec9

|
Zaslal: 07. Jún 2007 16:16 Predmet: |
|
|
pekar Napísal: | Mirec9 Napísal: | Na ten balvan by si mali davat pozor hlavne rodinka Majcinikovcov, ty byvaju pod tebou, az im nepreleti cez letnu kuchynu  |
Lenže jak ten balvan prefrčí cez ich chalupu, nabúra do orecha čo má Majčo na záhrade a úplne ale úplne čírou náhodou sa odrazí a pokotúľa sa tristo metrov hore potokom tak máš po chalupe aj ty. Kedysi by som napísal že máme po chalupe my  |
Neboj Peko, este nie je nic stratene, stale to moze byt nas dom, vzdy si sa mi velmi pacil...  |
|
|
|
 |
pekar

|
Zaslal: 12. Jún 2007 11:53 Predmet: |
|
|
Nevedel som kde mam tento preslov zaradiť tak som to dal sem.
Oznamujem vsetkym ze dnes v noci roku Pána 2007 odchádzam v šíru diaľ a ozvem sa až keď budem mať pristup k internetu. Nie je iste či ho vôbec mať budem.
Preto chcem zablahoželať všetkým, ktorý budú oslávenci od 13 júna do (pravdepodobne) 7. septebra.
Na váš sviatok v danom čase,
nech štrngocú vína flaše.
Nech slávite šťasťia chvíľu,
s rodinou a partijú milú.
Zdravie, šťastie lásky veľa,
všetkým Vám Pekar želá.
******** toto sú slzy za moju hrudu rodnej zeme _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
 |
Katka

|
Zaslal: 12. Jún 2007 12:32 Predmet: |
|
|
pekar Napísal: | Nevedel som kde mam tento preslov zaradiť tak som to dal sem... |
Ja sa síce oslavovať v tom čase nechystám, ale v mene všetkých verných čitateľov.....
Drahý Pekár, občan náš,
vidíme, že básnické črevo máš.
V tom ďalekom kraji opatruj ho riadne,
nech ti, nedajbože, kdesi neprechladne.
Teš sa z každého zarobeného dolára,
na jeseň ti rodná hruda zas náruč otvára... _________________ Je vás tu ako dreva v plynovej kotolni. (P.Rosso) |
|
|
|
 |
Mirec9

|
Zaslal: 12. Jún 2007 22:00 Predmet: |
|
|
Mily exsvager, tak sa tam drz a posli mi postou odtial aspon paletu tresky, bujem na hodoch predavat. |
|
|
|
 |
infolinka
|
Zaslal: 13. Jún 2007 12:49 Predmet: |
|
|
mifiak Napísal: | Katka Napísal: | sue Napísal: | Moja mama Vám všetkým z úprímného srdca ďakuje a keď pôjdete okolo tak Vám uleje  |
A ešte odkazuje, že takéééé poslušné dcéry, ako má ona má málokto . |
Mne rozpravala nieco o poslusnom synovcovi...niekto si tu asi vymysla:D |
Necigan, lebo sa pod zem prepadnes. |
|
|
|
 |
Machulka2
|
Zaslal: 13. Jún 2007 14:24 Predmet: |
|
|
pekar Napísal: | A abych nezabudol, chcel bych poblahoželať mojmu bývalému spolužiakovi zo základnej školy, ktorého života prúdy dohnali až do našej malebnej dedinky kde si našiel lásku svojho života, moju dobrú kamarátku Janku Letkéch k jeho dnešním meninám.
Tebe Robo malý veršík:
Zažili sme pekné chvíle,
posmutnejšie a aj milé.
Aj keď si ma bachol latou,
nezabúdam na kamarátov.
Priať len tebe v tento deň,
zdravie, šťastie lásku chcem.
Nech si s Jankou stále šťastný,
keď ste sa vy spolu našli.
A ak zbadáš na ruke mozoľ,
nezabudni, že keď si neni doma tak ti Pekar dáva na babu pozor.  |
ano aj maxulke1 bude smutno...aj maxulke2..aj ked maxulku2 si na discoteke nepozdravil...ale ze si to ty tak ti to odpustim  |
|
|
|
 |
pekar

|
Zaslal: 15. Jún 2007 15:28 Predmet: |
|
|
Krasny pozdrav z Ameriky,
bez 220 V elektriky,
spanok trochu pomyleny,
o 9 hodin posunuty.
Zdravi rodnu hrudu zeme z Ameriky, konkretne Seattle, je tu momentalne 7 24 rano a uz od jednej v noci som na nohach. Prsi tu, je tu 68 stupnov
ale Farenheita co je asi takych {[68-32]/1.8} vypocitajte si. Zatial som este v Amerike a na Aljasku letim az v utorok o 11, to bude u vas resp u nas 20 00. Dakujem za mily versik. A este sa ozvem. Zatial ahoj _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
 |
Minddo

|
Zaslal: 15. Jún 2007 17:52 Predmet: |
|
|
pekar Napísal: | Krasny pozdrav z Ameriky,
bez 220 V elektriky,
spanok trochu pomyleny,
o 9 hodin posunuty.
Zdravi rodnu hrudu zeme z Ameriky, konkretne Seattle, je tu momentalne 7 24 rano a uz od jednej v noci som na nohach. Prsi tu, je tu 68 stupnov
ale Farenheita co je asi takych {[68-32]/1.8} vypocitajte si. Zatial som este v Amerike a na Aljasku letim az v utorok o 11, to bude u vas resp u nas 20 00. Dakujem za mily versik. A este sa ozvem. Zatial ahoj |
Nemyslíte že by niekto mohol založiť samostatnú tému: Pekár na cestách  |
|
|
|
 |
Mirec9

|
Zaslal: 17. Jún 2007 10:07 Predmet: |
|
|
No, to by sa mohlo volat aj Smely Pekar v Afrike, alebo tak nejak. A Peko, ked si v tej Amerike, Odkaz Bushovi, ze by mi mohol vratit to CD-cko Whitney Houston, co som mu minuly rok pozical, ked bol u nas vyoravat zemaky, lebo uz je to trapne. Alebo nech mi aspon zdvihne telefon. |
|
|
|
 |
pekar

|
Zaslal: 18. Jún 2007 1:55 Predmet: |
|
|
Kedze toto je rubrika Oslavenci tak blahozelam vsetkym Vratislavom aj ked ziadneho nepoznam ale aspom tu mozem pisat.
Povedal som Bushovi o tom cdcku a odkazuje ti ze si ho musi dat napalit do FBI aby ho nikto neudal tak musis chvilu pockat. _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
 |
Katka

|
Zaslal: 18. Jún 2007 7:25 Predmet: |
|
|
Minddo Napísal: | Nemyslíte že by niekto mohol založiť samostatnú tému: Pekár na cestách  |
Povedal Minddo a bolo svetlo  _________________ Je vás tu ako dreva v plynovej kotolni. (P.Rosso) |
|
|
|
 |
Katka

|
Zaslal: 19. Jún 2007 14:48 Predmet: |
|
|
...späť k oslávencom...
Srdečne blahoželám inžinierke Dáške  _________________ Je vás tu ako dreva v plynovej kotolni. (P.Rosso) |
|
|
|
 |
akami

|
Zaslal: 20. Jún 2007 21:38 Predmet: |
|
|
Ahojte, áno, to je teraz aktuálne. Srdečne gratulujeme a sme hrdí na našich čerstvých inžinierov. Tiež sa pripájam a gratulujem svojmu bráchovi Majovi (ThUnDeR-ovi). |
|
|
|
 |
sue
|
Zaslal: 21. Jún 2007 9:23 Predmet: |
|
|
akami Napísal: | Ahojte, áno, to je teraz aktuálne. Srdečne gratulujeme a sme hrdí na našich čerstvých inžinierov. Tiež sa pripájam a gratulujem svojmu bráchovi Majovi (ThUnDeR-ovi). |
Ja sa pripájam..... ku blahoželaniam... obom!!!  |
|
|
|
 |
zelmira
|
Zaslal: 29. Jún 2007 7:35 Predmet: |
|
|
Všetko najlepšie Pegovi, môjmu milovanému bratovi Peťovi Majčiníkovi a všetkým ostatným Petrom a Petríkom a samozrejme aj Paľkom.  |
|
|
|
 |
Dáška

|
Zaslal: 29. Jún 2007 10:09 Predmet: |
|
|
Veľa lásky a trpezlivosti (najmä so mnou) prajem Palkovi - fazulkovi. Ďalej všeeeeetko najlepšie Pegovi, Pagovi, Káďovi a všetkým ostatným Petrom a Pavlom. |
|
|
|
 |
akami

|
Zaslal: 29. Jún 2007 13:26 Predmet: |
|
|
Pripájam sa. Všetko naj. |
|
|
|
 |
pekar

|
Zaslal: 27. Nov 2007 11:56 Predmet: |
|
|
Šak tu nikto nikomu neblahoželá !!!!!!!!!!!!
Čo už neni úcty, lásky, porozumenia, vzájomnej spolupatričnosti a znášanlivosti jedného k druhému?????????
Že by sa takto zmenili vzťahy v rodnej hrude zeme??????
Na základe tejto skutočnostiam blahoželám k nedeľnajším meninám všetkým Katarínam (lepšie neskoro ako nikdy) a taktiež všetko naj k dnešním meninám pre Milanov.
Nech ste šťastný celé dni,
zdravia kalich bezzodný,
dnes Vám prajem k Vášmu sviatku,
poznám Milana a aj Katku. _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
 |
Dáška

|
Zaslal: 27. Nov 2007 12:16 Predmet: |
|
|
Keďže Peko začal s tými Katkami, tak blahoželám Katke - "spolučlenke" Moštenec.sk TEAMu.
Katka, tak o mesiac znova oslavujeme  |
|
|
|
 |
Katka

|
Zaslal: 27. Nov 2007 12:28 Predmet: Ď |
|
|
V mene ÚKS (Únie Katarín na Slovensku) ďakujem za seba aj kolegyne.
Dáška, ok. Tmavé okuliare skladáme 10.1.2008  _________________ Je vás tu ako dreva v plynovej kotolni. (P.Rosso) |
|
|
|
 |