Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Romanness

|
Zaslal: 22. Nov 2007 21:36 Predmet: |
|
|
To ešte nebolo v Moštenci  _________________ Kto chce hľadá spôsob, kto nechce hľadá dôvod... |
|
|
|
 |
ja

|
Zaslal: 23. Nov 2007 7:30 Predmet: |
|
|
No jasné že to už bolo .... pred tým keď som ešte chodila na diskotéky to bolo každú Katarínsku disku....  |
|
|
|
 |
pekar

|
Zaslal: 23. Nov 2007 8:58 Predmet: |
|
|
Takze na Stefana maju vsetci Pistovia zadara ci jako?
Oplati sa lebo meno Stefan je tak popularne jako Izolda. Ja poznam Pistu iba jedneho. Cau Pista _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
 |
Katka

|
Zaslal: 23. Nov 2007 10:57 Predmet: |
|
|
djsopo Napísal: | ale ne v mostenci |
Jasné, že bolo... Vždy, čo si pamätám . _________________ Je vás tu ako dreva v plynovej kotolni. (P.Rosso) |
|
|
|
 |
Romanness

|
Zaslal: 23. Nov 2007 12:07 Predmet: |
|
|
A na Silvestra všetci Silvestrovia alebo Silvesterovia???? _________________ Kto chce hľadá spôsob, kto nechce hľadá dôvod... |
|
|
|
 |
pekar

|
Zaslal: 23. Nov 2007 14:20 Predmet: |
|
|
Na Silvestra ten kto NEBUDE mat petardy ma vstup zdarma.
My starsi sme uz z toho vyrastli a Dezo by tiez uz rad chcel aby na Silvestra nan nepadal ten zhoreny pušný prach. Vzdy ma po Silvestri chyteny taky jemny bronz jako po lyzuvacke v Alpach. Alebo to ma od ALPY??????????????? _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
 |
XY
|
Zaslal: 23. Nov 2007 22:35 Predmet: |
|
|
Ja som si myslela, že vám "starším" moc nevyhovujú diskotéky, keď vám tam deti stúpajú po nohách a pod., nemajú sa na diskotéky náhodou chodiť VYBÚRIŤ len ti od 22 dole  |
|
|
|
 |
Dáška

|
Zaslal: 24. Nov 2007 20:54 Predmet: |
|
|
Peko... my už akože patríme k tým "starším" - keďže máme nad 22  |
|
|
|
 |
Dáška

|
Zaslal: 25. Nov 2007 17:24 Predmet: |
|
|
Keď nabudúce zverejníte, že Kataríny pôjdu zdarma, tak to tak aj zrealizujte
Ďakujem Terke - ona už vie za čo. |
|
|
|
 |
Katka

|
Zaslal: 25. Nov 2007 18:27 Predmet: |
|
|
Dáška Napísal: | Keď nabudúce zverejníte, že Kataríny pôjdu zdarma, tak to tak aj zrealizujte  |
Veru tak... _________________ Je vás tu ako dreva v plynovej kotolni. (P.Rosso) |
|
|
|
 |
Romanness

|
Zaslal: 25. Nov 2007 20:04 Predmet: |
|
|
Čo sa stalo??? _________________ Kto chce hľadá spôsob, kto nechce hľadá dôvod... |
|
|
|
 |
Dáška

|
Zaslal: 25. Nov 2007 20:17 Predmet: |
|
|
Nooo, Katka si musela zaplatiť vstupné...  |
|
|
|
 |
Romanness

|
Zaslal: 25. Nov 2007 20:19 Predmet: |
|
|
To vážne to ma strašne mrzí...........tie peniaze jej vrátime..... _________________ Kto chce hľadá spôsob, kto nechce hľadá dôvod... |
|
|
|
 |
Katka

|
Zaslal: 25. Nov 2007 23:51 Predmet: |
|
|
Romanness Napísal: | To vážne to ma strašne mrzí...........tie peniaze jej vrátime..... |
Nie, nie, je to OK. O peniaze nešlo. Len ma to trochu zarazilo. Nabudúce ... _________________ Je vás tu ako dreva v plynovej kotolni. (P.Rosso) |
|
|
|
 |
Romanness

|
Zaslal: 15. Apr 2008 13:20 Predmet: |
|
|
To kto robí Diskotéku 19teho ???...  _________________ Kto chce hľadá spôsob, kto nechce hľadá dôvod... |
|
|
|
 |
pekar

|
Zaslal: 16. Apr 2008 12:25 Predmet: |
|
|
Podľa mňa to robia asi tie baby čo tam majú v ten istý deň aerobic o 18 pretože aerobic namiesto výčapu a tomboly tak to tu ešte nebolo  _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
 |
Janulka
|
Zaslal: 15. Máj 2008 14:08 Predmet: |
|
|
Budú vôbec bývať tu diskotéky ked je kulturák novo omalovanýý??? hm?? |
|
|
|
 |
Susedka
|
Zaslal: 16. Máj 2008 7:54 Predmet: |
|
|
No čo kedy sa môžem tešit na daľšiu disco v Moštenci???? |
|
|
|
 |
pekar

|
Zaslal: 16. Máj 2008 16:50 Predmet: |
|
|
Janulka Napísal: | Budú vôbec bývať tu diskotéky ked je kulturák novo omalovanýý??? hm?? |
Ja osobne som za aby neboli. Obmedzil bych to len na akcie pre dedinu.
S pozdravom _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
 |
Susedka
|
Zaslal: 19. Máj 2008 10:29 Predmet: |
|
|
Ja osobne som za aby neboli. Obmedzil bych to len na akcie pre dedinu.
S pozdravom[/quote]
No ale to by bola skoda keby uz nebyvali disky u vas ved tamm byvaju najlepsie akcie hmmm  |
|
|
|
 |