Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
pekar

|
Zaslal: 19. Máj 2008 13:35 Predmet: |
|
|
Akcie bývajú vynikajúce ale po každej diske vypadal ten kulturák horšie. Teraz sú tam svetlé steny a to bude vidiet každú ťapu či kopanec. Niekomu padne pohár a hned je celá stena flakatá........ _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
 |
Susedka
|
Zaslal: 19. Máj 2008 16:57 Predmet: |
|
|
No tak to mas pravdu pekar ale ved to je takk vždy a všade nemysliš??
Po každej akciii je vela bordeluu ale too sa da hadam zvladnut . |
|
|
|
 |
pekar

|
Zaslal: 19. Máj 2008 17:37 Predmet: |
|
|
Susedka Napísal: | No tak to mas pravdu pekar ale ved to je takk vždy a všade nemysliš??
Po každej akciii je vela bordeluu ale too sa da hadam zvladnut . |
To máš pravdu ale, trochu skreslenú.
Ten bordel neupratujú tí čo sa zabávali ale organizátor. Organizátor preberá a odovzdáva kulturák a je zodpovedný za jeho prípadné poškodenie počas akcie.
Tí čo malovali kulturák to nerobili preto aby vyzeral lepšie na diskotékach. Ale aby bol pekný pre domácich.
to jest moj názor. _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
 |
Susedka
|
Zaslal: 19. Máj 2008 21:05 Predmet: |
|
|
Ako pekare mne je jedno takk coo nebudu u vas disky takk coo svet sa mi koli tomu nezruti.Pojdem na diskuu inammm.Len je to skoda |
|
|
|
 |
Romanness

|
Zaslal: 13. Jún 2008 8:29 Predmet: |
|
|
Susedka Napísal: | Ako pekare mne je jedno takk coo nebudu u vas disky takk coo svet sa mi koli tomu nezruti.Pojdem na diskuu inammm.Len je to skoda | Nic sa neboj susedka, pekar len straší, disky budú a najbližšie 21. júna, týmto zároveň všetkých pozývam....ale ako hovoril pekar, za kulturák zodpovedajú organizátori akcie, takže treba byť trocha ohladuplný a nerobiť neporiadok t.j. nekopať do stien, neoblievať ich pivom a podobne...toto bude prvá diskotéka po tom ako sa vymaľoval kulturák a je len na vás ako to dopadne, a či budú aj ďalšie,... _________________ Kto chce hľadá spôsob, kto nechce hľadá dôvod... |
|
|
|
 |
sue
|
Zaslal: 13. Jún 2008 11:34 Predmet: |
|
|
Áno, presne tak, Roman to napísal veľmi správne!Je dôležité, aby si to uvedomovali všetci! _________________ Nikdy nebolo tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie! |
|
|
|
 |
Dáška

|
Zaslal: 13. Jún 2008 12:13 Predmet: |
|
|
Poprosím organizátorov, aby dbali aj na to, aby sa v kulturáku nefajčilo!!! _________________ Čo ma nezabije, to ma posilní. |
|
|
|
 |
Romanness

|
Zaslal: 13. Jún 2008 13:47 Predmet: |
|
|
Dáška Napísal: | Poprosím organizátorov, aby dbali aj na to, aby sa v kulturáku nefajčilo!!! | Budeme sa snažiť... _________________ Kto chce hľadá spôsob, kto nechce hľadá dôvod... |
|
|
|
 |
Romanness

|
Zaslal: 15. Jún 2008 11:17 Predmet: |
|
|
Plagát je presunutý na hlavnú stránku. _________________ Kto chce hľadá spôsob, kto nechce hľadá dôvod... |
|
|
|
 |
Janulka
|
Zaslal: 15. Jún 2008 11:45 Predmet: |
|
|
ten plagát je SUPER, inaač vymakaný!!!!no uznajte:-) vidno že to robil profíík  |
|
|
|
 |
Susedka
|
Zaslal: 15. Jún 2008 20:17 Predmet: |
|
|
no naozaj ten plagat je superrr...uz sa moc tesimmm... a kolko bude vstupne hmm??? |
|
|
|
 |
Romanness

|
Zaslal: 15. Jún 2008 21:55 Predmet: |
|
|
Susedka Napísal: | no naozaj ten plagat je superrr...uz sa moc tesimmm... a kolko bude vstupne hmm??? | Ako tradične, keď sem chodievaš by si mala vedieť  _________________ Kto chce hľadá spôsob, kto nechce hľadá dôvod... |
|
|
|
 |
Susedka
|
Zaslal: 16. Jún 2008 14:05 Predmet: |
|
|
Romanness Napísal: | Susedka Napísal: | no naozaj ten plagat je superrr...uz sa moc tesimmm... a kolko bude vstupne hmm??? | Ako tradične, keď sem chodievaš by si mala vedieť  |
noo takk to viess ja sii nikdy neplatimm vstupne haa na to mam lidi vies ....ja somm sa chcela len informovat |
|
|
|
 |
Romanness

|
Zaslal: 16. Jún 2008 14:32 Predmet: |
|
|
no ok....veď to nie je nič tajné....50 Sk....  _________________ Kto chce hľadá spôsob, kto nechce hľadá dôvod... |
|
|
|
 |
Lucc3
|
Zaslal: 16. Jún 2008 19:59 Predmet: |
|
|
Heh tak chalaniska no ja sa teda zastavim.... hah dufam ze budeme vladat a pokusime sa nekoho este dopratat..terba dat zarobit za snahu nie??.....takze sobota pani.... |
|
|
|
 |
Susedka
|
Zaslal: 16. Jún 2008 21:26 Predmet: |
|
|
Romanness Napísal: | no ok....veď to nie je nič tajné....50 Sk....  |
no takze sobota to isti hadam sa tam stretneme...hahaa ajj tak sa nepozname no nevadii |
|
|
|
 |
Janulka
|
Zaslal: 17. Jún 2008 15:16 Predmet: |
|
|
tak sa spoznáte!  |
|
|
|
 |
Susedka
|
Zaslal: 17. Jún 2008 16:36 Predmet: |
|
|
Janulka Napísal: | tak sa spoznáte!  |
noo moznaa sice neviem ako ale to vobec nevadi haaaa |
|
|
|
 |
pekar

|
Zaslal: 18. Jún 2008 8:31 Predmet: |
|
|
Možem prísť aj ja?????
Zaspomínať na mládi. _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
 |
Dáška

|
Zaslal: 18. Jún 2008 12:01 Predmet: |
|
|
Ale Peko, veď my sme ešte stále mladí... a aj dlho budeme!!! _________________ Čo ma nezabije, to ma posilní. |
|
|
|
 |