Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
sue
|
Zaslal: 14. Jún 2010 22:03 Predmet: Medveď |
|
|
Čo je pravdy na tom, že tu niekto videl medveďa? Info sem sa!  _________________ Nikdy nebolo tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie! |
|
|
|
 |
pekar

|
Zaslal: 15. Jún 2010 7:42 Predmet: |
|
|
Zavraj Sopa st. nahanal....
ale ved medvedi su tu kazdy rok a vzdy ho niekto vidi....aspon buje sranda na hriboch kym sa nic zle nestane _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
 |
sue
|
Zaslal: 15. Jún 2010 8:02 Predmet: |
|
|
Ja som tiež chcela ísť na hríby, ale asi zmením rozhodnutie. Tie svine premnožené mi lezú na nervy!!! _________________ Nikdy nebolo tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie! |
|
|
|
 |
Romanness

|
Zaslal: 27. Jún 2010 16:07 Predmet: |
|
|
Tak včera vraj znova videli medveda pri čerešniach ako sa ide na skalice okolo DK Trade-u...treba si dávať pozor :/ _________________ Kto chce hľadá spôsob, kto nechce hľadá dôvod... |
|
|
|
 |
sue
|
Zaslal: 28. Jún 2010 17:11 Predmet: |
|
|
V piatok prebehol cez cestu na veľkej zákrute v Tŕsti pri cintoríne cez cestu môjmu známemu!!!! PS: Nebojte sa, vraj nie je veľký! .-) .-) _________________ Nikdy nebolo tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie! |
|
|
|
 |
Dáška

|
Zaslal: 30. Jún 2010 7:35 Predmet: |
|
|
Hej, Šopa st. naháňal v lese oproti mraziarňam  _________________ Čo ma nezabije, to ma posilní. |
|
|
|
 |
Divak
|
Zaslal: 30. Jún 2010 21:23 Predmet: |
|
|
Medved bol videny 3x v obci sverepec lokality(horaren,motokrosove stredisko,pri tzv mastaliach smer skalice mostenec) |
|
|
|
 |