Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Je to normalne? |
Urcite to nieje normalne! |
|
94% |
[ 17 ] |
Je mi to jedno! |
|
0% |
[ 0 ] |
Mne tento stav vyhovuje! |
|
5% |
[ 1 ] |
|
Celkom hlasov : 18 |
|
Autor |
Správa |
Dáška

|
Zaslal: 11. Okt 2006 19:20 Predmet: |
|
|
My už máme pred domom novú cestu. A je kráááááásna. Ale dokedy? |
|
|
|
 |
Katka

|
Zaslal: 12. Okt 2006 7:58 Predmet: |
|
|
Dáška Napísal: | My už máme pred domom novú cestu. A je kráááááásna. Ale dokedy? |
No ja dúfam, že aspoň do piatku , aby som ju aj ja videla... |
|
|
|
 |
NORDICK
|
Zaslal: 13. Okt 2006 7:31 Predmet: |
|
|
Lenze zase nejak prace nepokracuju... Koniec Dolneho Mostenca nedorobila firme, pretoze to ma prist ina robit... A prestahovali sa do Horneho Mostenca, kde spravili zaciatok dediny v jeden den a potom ich uz nebolo...  |
|
|
|
 |
mifiak

|
Zaslal: 13. Okt 2006 17:51 Predmet: |
|
|
NORDICK Napísal: | Lenze zase nejak prace nepokracuju... Koniec Dolneho Mostenca nedorobila firme, pretoze to ma prist ina robit... A prestahovali sa do Horneho Mostenca, kde spravili zaciatok dediny v jeden den a potom ich uz nebolo...  |
DICK ma pravdu, aj ja som sa uz tesil, ze to spravia aspon po nas.Zial, neviem preco, ale skoncili uz pri Sopovcoch.Navrhujem teda - ti, ktori sa chystate na zajtrajsie kosenie cinteera, kaslite na to.Podme radsej dorobit tu cestu, sak to len po nas... |
|
|
|
 |
Dáška

|
Zaslal: 14. Okt 2006 11:37 Predmet: |
|
|
Mifi, ty to nechápeš. Oni to naschvál urobili tak, aby to nebolo až po vás.  |
|
|
|
 |
NORDICK
|
Zaslal: 14. Okt 2006 19:28 Predmet: |
|
|
mifiak Napísal: | NORDICK Napísal: | Lenze zase nejak prace nepokracuju... Koniec Dolneho Mostenca nedorobila firme, pretoze to ma prist ina robit... A prestahovali sa do Horneho Mostenca, kde spravili zaciatok dediny v jeden den a potom ich uz nebolo...  |
DICK ma pravdu, aj ja som sa uz tesil, ze to spravia aspon po nas.Zial, neviem preco, ale skoncili uz pri Sopovcoch.Navrhujem teda - ti, ktori sa chystate na zajtrajsie kosenie cinteera, kaslite na to.Podme radsej dorobit tu cestu, sak to len po nas... |
Ty sviniar bezcitny... Ti dam takeho DICKa....  |
|
|
|
 |
Mirec9

|
Zaslal: 15. Okt 2006 23:10 Predmet: |
|
|
Heeeej, nordick, neskac mi do mifiaka, kristusacka dolina, lebo uvidis... Alebo chces zacit moje gule na tvojej pästi???
Aj tak si Dick
A pred mifiakovcami skoncili s asfaltovanim preto, lebo sa tam ide pripajat dialnicny privadzac. By si mohol vediet, ne?
Poroucim se. |
|
|
|
 |
NORDICK
|
Zaslal: 17. Okt 2006 13:54 Predmet: |
|
|
Mirec9 Napísal: | Heeeej, nordick, neskac mi do mifiaka, kristusacka dolina, lebo uvidis... Alebo chces zacit moje gule na tvojej pästi???
Aj tak si Dick
A pred mifiakovcami skoncili s asfaltovanim preto, lebo sa tam ide pripajat dialnicny privadzac. By si mohol vediet, ne?
Poroucim se. |
Snad mifiak prezije to, ze ja mam pred domom uz novu cestu a ze zajtra (v stredu) budu dorabat Dolny Mostenec a aj nam pred firmou  |
|
|
|
 |
Dáška

|
Zaslal: 19. Okt 2006 7:31 Predmet: |
|
|
No neviem. Je štvrtok a žiadna nová cesta. Sľuby sa sľubujú....
Ale nie. Vraj sa pokazil ten stroj, čo robí cestu. Netuším, ako sa volá.  |
|
|
|
 |
pego Site Admin

|
Zaslal: 19. Okt 2006 8:05 Predmet: Cesta |
|
|
Mam pocit, ze uz sa na tom pracuje . V Dolnom Mostenci sa zbiehaju cestarske stroje, tak mozno dnes bude po 2r. cesta dana do poriadku..  _________________ - Nič a nik nieje dokonalý, stále je čo zdokonalovať!... Každý by sa mal snažiť urobiť všetko preto, aby bol on sám a svet okolo neho dokonalejší!... |
|
|
|
 |
Katka

|
Zaslal: 19. Okt 2006 12:26 Predmet: Re: Cesta |
|
|
pego Napísal: | ... tak mozno dnes bude po 2r. cesta dana do poriadku..  |
U koho sa mám zajtra zastaviť (=kto už dal chladiť šampanské)?  _________________ Je vás tu ako dreva v plynovej kotolni. (P.Rosso) |
|
|
|
 |