Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
djsopo

|
Zaslal: 27. Okt 2006 17:01 Predmet: |
|
|
cawte soorac ale dneska nemozem ist bo mam nieco este vybavit naozaj ma to mrzi ale dajte mi vedet jako ste to odhlasovali a co sa vlastne ide robit |
|
|
|
 |
Dáška

|
Zaslal: 04. Nov 2006 18:09 Predmet: |
|
|
Vstupenky sú už v predpredaji.  |
|
|
|
 |
Dáška

|
Zaslal: 09. Nov 2006 18:22 Predmet: |
|
|
Oznam pre tých, ktorí majú rezervované vstupenky:
Ak si neprevezmete vstupenky najneskôr do piatka 10. 11. 2006, vaše rezervácie sa rušia
P. S. Záujemcov o lístky je dosť. |
|
|
|
 |
KUBKO205

|
Zaslal: 19. Nov 2006 18:03 Predmet: 90´ years disco |
|
|
FUN, FUN, FUN, FUN !!! Dalsia vydarena akcia za nami... YE YEAH !!! |
|
|
|
 |
akami

|
Zaslal: 19. Nov 2006 19:39 Predmet: Oldies |
|
|
Áno, Kubko, úplne s Tebou súhlasím.
Otázka pre TEAM: kedy dáme ďalšiu oldies?
P.S. Ďakujem všetkým zúčastneným za ochotu, spoluprácu a pomoc. |
|
|
|
 |
Dáška

|
Zaslal: 20. Nov 2006 8:48 Predmet: |
|
|
Čaute všetci. Nedá mi to, ale musím spomenúť všetkých zúčastnených:
- Akami - vďaka za pomoc vo výčape, pri organizovaní, nakupovaní,...
- Zuzana a Kačena - fajn spolupráca vo výčape (hlavne pri čapovaní a varení kávičky) a pri organizovaní,
- Ivča a Sviťa - bez nich by tam bol poriadny chaos a nič by sme nestíhali,
- Pego - sa nabehal a hlavne našoféroval, aby zabezpečil všetko potrebné,
- Palko - snažil sa vyhovieť všetkým návštevníkom akcie, aby boli spokojní,
- Káďo, Palko G., Mirko - si pomrzli pri vstupenkách, ale aj vo výčape mali dosť práce,
- DJ Majo - to hovorí za všetko,
- Vladko - pôvodne mal variť len víno, ale využili sme ho poriadne.
- Milan - zebezpečil vínko a pomohol pri jeho varení.
Všetkým ďakujem aj za pomoc pri upratovaní a za všetko ostatné, pri čom pomáhali (a aj ostatným, ktorí pomáhali, ale z nevysvetliteľných príčin som na nich zabudla).
Naposledy upravil Dáška dňa 25. Nov 2006 13:21, celkom upravené 2 krát |
|
|
|
 |
sue
|
Zaslal: 20. Nov 2006 9:25 Predmet: |
|
|
Keď už sú tu také ďakovačky tak by som chcela samozrejme poďakovať aj Daške - za organizačné práce, prácu vo výčape ... dakujeme  |
|
|
|
 |
Dana Anonymný
|
Zaslal: 20. Nov 2006 12:39 Predmet: |
|
|
Ahojte,
ja som sa zúčastnila Vašej akcie. Musím povedať, že bola naozaj dobre
zorganizovaná. A preto sa Vám chcem poďakovať i ja za všetkých, ktorí sa zúčastnili a naozaj zabavili. |
|
|
|
 |
Cica
|
Zaslal: 22. Nov 2006 19:51 Predmet: "Oldies" |
|
|
Nuž, nanešťastie som nevidela na vlastné oči, ale po vypočutí hodnotenia nižšej i vyššej vekovej kategórie môžem s čistým svedomím zhodnotiť, že sa moje obavy naplnili. Ale možno to bolo cieľom akcie, len ja som naivne predpokladala hlbší kultúrny a spoločenský zážitok z oldies party. Možno niečo trošku viac než bežná dedinská zábava, keď už to honosný názov nieslo. Vlastne ani nie, to by som sa milerada zúčastnila...
Mimochodom, víno bolo presne zo spomínanej kategórie. To by som nečakala...
Prajem mnoho vydarených akcií. Snáď sa nájde aj nejaká mne tematicky bližšia. Divadlo je FANTASTICKÝ nápad (kto to vymyslel?) a aj ples by mohol byť fajn. Papa _________________ Martina Bednárová |
|
|
|
 |
Katka

|
Zaslal: 23. Nov 2006 8:07 Predmet: Re: "Oldies" |
|
|
Hladam na mape, hladam, ale iny Horny Mostenec som nenasla. Tak neviem, ale mala by si si preverit informatorov. Pil niekto v noci zo soboty na nedelu lacne ovocne vino? Hmmm, no mozno, ak si ho doniesol z Tesca v umelohmotnej flasi za 12,90 Sk.
Ale ako som tu uz raz bola spomenula - zlata demokracia!
Cica Napísal: | Nuž, nanešťastie som nevidela na vlastné oči, ale po vypočutí hodnotenia nižšej i vyššej vekovej kategórie môžem s čistým svedomím zhodnotiť, že sa moje obavy naplnili. Ale možno to bolo cieľom akcie, len ja som naivne predpokladala hlbší kultúrny a spoločenský zážitok z oldies party. Možno niečo trošku viac než bežná dedinská zábava, keď už to honosný názov nieslo. Vlastne ani nie, to by som sa milerada zúčastnila...
Mimochodom, víno bolo presne zo spomínanej kategórie. To by som nečakala... |
_________________ Je vás tu ako dreva v plynovej kotolni. (P.Rosso) |
|
|
|
 |
Anonymný
|
Zaslal: 23. Nov 2006 14:13 Predmet: |
|
|
Ako môže hodnotiť akciu niekto, kto sa jej nezúčastnil? Iba ak je to hlúpe ohováranie a tvárenie sa, že Ty (Cica) si niečo viac, ako my ostatní.
PS: Nikto zo zúčastnených sa nesťažoval. Objektívnu kritiku znesie každý, ale toto je detinské frflanie. |
|
|
|
 |
Dáška

|
Zaslal: 24. Nov 2006 10:34 Predmet: |
|
|
Správa pre moštenec.sk TEAM:
Ahojte. Treba urobiť stretnutie a zhodnotiť akciu + urobiť ďalšie plány. Navrhujem nedeľu poobede. |
|
|
|
 |
Cica
|
Zaslal: 24. Nov 2006 23:08 Predmet: Pre "ANONYMA"... |
|
|
Anonymný "frfľoš" určite poskytol objektívnejšie hodnotenie... Odporúčam riešiť svoje komplexy a problémy vo vlastnej hlávke a nezaťahovať ma do toho, ok? Takí kámoši určite nie sme. A až ja budem útočiť na niekoho osobu, môžeš si ma vychutnať, ale dovtedy si takýto štýl komunikácie a ohovárania vyprosím.
V bodoch:
1. Keby som sa považovala za viaccennú než zbytok Moštenca, neplytvám tu svojím drahocenným časom. Pokiaľ nevieš, 3 moji starí rodičia pochádzajú z Moštenca a nikdy som sa za to nehanbila.
2. Keby si pozorne čítal/a predchádzajúce príspevky, boli akcie, ktoré som do neba vychválila...
3. Nebola účelom fóra diskusia??? A diskusia nie je náhodou o strete viacerých názorov???
4. Detinské je nezniesť názor odlišný od toho svojho a útočiť na mňa za to... Osobne to považujem dokonca za primitívne. Fuj! Hnus!
5. Nie každému sa všetko páči. A ten, kto neznesie kritiku svojej práce, by sa nemal prezentovať a angažovať. To je mimochodom jeden z dôvodov, prečo som sa ja ani nepokúsila angažovať.
Prajem pekný víkend... _________________ Martina Bednárová |
|
|
|
 |
Cica
|
Zaslal: 24. Nov 2006 23:14 Predmet: Kačena |
|
|
Nemyslím si, že je vhodné sa tu doťahovať a ani to nebudem robiť. Sorry, ale nemá to úroveň. Mám nárok na vlastný názor a vytvorila som si ho vďaka osobám, ktoré si vážim podstatne viac než napr. Teba. Čím nechcem povedať, že si Ťa nevážim. Len nie natoľko. Pa. _________________ Martina Bednárová |
|
|
|
 |
Anonymný
|
Zaslal: 25. Nov 2006 10:05 Predmet: Re: Kačena |
|
|
Cica Napísal: | Nemyslím si, že je vhodné sa tu doťahovať a ani to nebudem robiť. Sorry, ale nemá to úroveň. Mám nárok na vlastný názor a vytvorila som si ho vďaka osobám, ktoré si vážim podstatne viac než napr. Teba. Čím nechcem povedať, že si Ťa nevážim. Len nie natoľko. Pa. |
Co to tu stale trepes za kraviny? Hovoris, ze si sem prisla diskutovat, ale nikto neni na tvoj nazor zvedavy, chapes?! Ved ty sem nechodis diskutovat, ale len urazat a zhadzovat ludi!!! Ja viem, predvadzas nam tu svoju vyrecnost, ale je ti to v podstate nahovno...Mozno sa niekedy najde miesto alebo institucia, kde ti radi pomozu. Pri citani tvojich stupidnych prispevkov sa clovek zmoze len na krutenie hlavou...keby povrchnost kvitla, Slocik sa nechyta. Zamysli sa nad sebou, inak sa tu uz naozaj s tebou nikto bavit nebude. |
|
|
|
 |
sue
|
Zaslal: 25. Nov 2006 12:26 Predmet: |
|
|
Už se poprali?? Už se perou, už se perou!!!!!!
Konečne na fore nie je nuda
Huráááááááá!!!!!  |
|
|
|
 |
Cica
|
Zaslal: 26. Nov 2006 19:29 Predmet: ANONYM |
|
|
Drahý anonym, čítaj môj predchádzajúci príspevok len a len pre teba, až pokiaľ nepochopíš. Znova a znova. Potom sa môžeš ospravedlniť, prípadne podpísať. Dovtedy, prosím, neodpisuj...
A opakujem, ja som sa nechcela hádať, ty si zaútočil/a na mňa.
Výrečná Cica z inštitúcie, kde by tebe nepomohli...
PS: Ak teda prekáža odlišný pohľad na vec, popros admina, nech mi zablokuje prístup. Hoci myslím, že aj on chápe účel fóra... Papa _________________ Martina Bednárová |
|
|
|
 |
KUBKO205

|
Zaslal: 27. Nov 2006 17:49 Predmet: |
|
|
Pridám aj môj malý názor... Bolo by vhodné keby sa vyjadrili ludia ktorí na akcii boli, videli, zažili... myslim, že niekto kto na akcii nebol a ozve sa s takouto kritikou viď par prispevkov vyššie to je uplne od veci... prepacte ak som niekoho urazil... (Cica podľa môjho názoru tato téma nie je pre Teba...)
s pozdravom Maykooo |
|
|
|
 |
Mirec

|
Zaslal: 29. Nov 2006 13:48 Predmet: |
|
|
Čo myslela cica stym vínom keď sa tomu nerozumie tak nech ho ani nehodnotí, ak som to pochopil dobre |
|
|
|
 |